Šta te nervira?

1. Inače, gerijatrocikli u toplesu su upravo vesnici leta.
    Čim li malo zaleti, eto ti sede prsne vunice i zbrčkane tetovaže Rijeka 1961 na dvotočkašu.

2. Nerviraju me đevojke (tj. žene sa mozgom prosečne 15-godišnjakinje) koje se prave fine i kao ne daju pičke pa te nešto zavlače dok im je analni otvor ko kanjon Morače.

3. nerviraju me trejleri. pogotovo za domace filmove. tachnije, nervira me vec tipichno ubrajanje sochne psovke u najzanimljivije delove filma koji bi trebalo da privuku gledaoca.
    bumpuftras brmmmmmmmm, MOZHESH DA MI POPUSHISH KURAC BRE bumpuftras brmmmmmmmm
    VIR.

4. Nerviraju me kad ljudi puše na pauzi izmedju predavanja na faksu, izadjes na vazduh a ono tamo još gore nego u amfiteatru. To pederisanje sa cigarama i kurčenje, ko u srednjoj, moraju se pokazuju.

5. to Tibore smrt trejlerima
    nerviraju me opisi na fejsbuku, slika se raspadačica neka u ogledalu napiše celu pesmu Željka Kalendara šta koju kurac

i kad mi neko upada u reč, najgora stvar

6. Kad neko analizira nečiji svaki pokret i onda se okrene i tebi teoretiše. Upravo sam to doživela od jedne cure. P R E J E Z I V O. Ne da ne kontam, nego sam se prestravila, evo najozbiljnije. Zar nije jebeni red da kad pričaš sa nekim da ga ili gledaš u oči, eventualno malo baciš pogled na dupe ili slično, ali DA SNIMAŠ SVE pokrete EJ, SVAKI trzaj ruke, obrve i tako to.... Zašto?!

7. Karma. Zato što maltretiraš nevin svet po internetovima.

8. Ta cura čita previše horoskopa i onih tekstova "kako da uočite promjene kod vašeg mužjaka u sitnim detaljima kojih on nije svjestan". Moj drug frizer je gledao ljude u šiške dok priča sa njima.

9. Ja gledam u sise jbg nije Bog dzabe smislio dekolte

10. Zato što maltretiraš nevin svet po internetovima.

Bar te ne ignorišem kao neke, štreberčino. Užasno sam ljuta na tebe, sad sam malo počela da primećujem više ljude jer su mi crkle slušalice i ne mogu da samo uključim muziku, i upoznala sam jednog onakvog tvog onog idiota što detaljiše oko gluposti, UŽASAN JE, SVE ONAKO KAKO SI OPISAO, TI SI KRIV!

11. Zar mislis da zivot postoji zbog tebe okreni se malo pogledaj u meneee

12. Ta cura čita previše horoskopa i onih tekstova "kako da uočite promjene kod vašeg mužjaka u sitnim detaljima kojih on nije svjestan". Moj drug frizer je gledao ljude u šiške dok priča sa njima.

Ali to je tako....... Prejezivo!
    Kad ti kaže pozovi ti njega/nju da možeš da proučiš svaki pokret, WTF?! Valjda izlaziš sa nekim jer ti se sviđa ili da se zabavite? Slušalice moj najbolji drugar, tako ne primećujem takva stvorenja.

Ja gledam u sise jbg nije Bog dzabe smislio dekolte

Sise i jesu za gledanje, realno, nema šta da se čita na njima, bar se nadam?! Majke mi mile manje ću se uplašiti da mi neko bulji u sise (nema baš šta da se vidi, ali ajde) nego da snima pokrete ruku, trepavica, obrva i kako vezujem pertle (da, doživela sam da mi ta ISTA osoba kaže da se pertle ne vezuju na taj način kako ih ja vezujem).

13. nervira me koliko smo kratkog pamćenja, koliko smo jadni, globalno a i lokalno, narod, zemlja, autobus, ovce, stoka, vozači autobusa, busplus, plata i nedostatak iste, kafići, fenseraj, kurve, sponzoruše, klinke od 19 godina koje se jebu za piće, beda, ljudi, komšije, stoka, političari, kurve našminkanih lica što se zovu poslanici, ministri, odbornici, njihove kurve takodje, dupeuvlake, poltroni, šatrointelektualci, školstvo, nastavnici, profesori, bedne plate i još gori obrazovni kadar, doktori, mito, policajci, mito, šalteruše, mito, razni nazovi umetnici, pevaljke, pevači, šou svaki, kurve, poltroni, vučć i njegovi uvlakači, svaki jebeni dan, špijuni švapski, američki, ruski, jad, beda, zločin bez kazne, kurtoni, narkomani, propalice bez lica, ko proliv isprazni i isti, ukalupljeni, klonirani, bez grama mozga, ovce koje se vode za masom, mi, ja, svi, SVI, SVI, SVI...

14. LUKS NAKON RAZGOVORA SA SMORKOM

Makar imam poštovanja prema tebi jer si stariji. Šta, oćeš da te zovem micom? Je l' to hoćeš, a? A?! A?! BUAHAHAHAHAHAHA!

15. Kad me ljudi prosto ignorišu dok nešto važno pričam ili gledaju u mobilni i polako se udaljavaju od mene i okreću mi ledja... a dešava mi se to u poslednje vreme baš često pa sam i ja počeo da budem takav, prosto me zabole za bilo čije mišljenje o bilo čemu i naročito tudjim nebitnim problemima! čim počne neko da kenja o tome, isključim se momentalno, odlutam u mislima negde ili razmišljam o čemu ću JA sledeće da kenjam, jer samo JA znam za šta je važno trošiti reči! Moja drustvena interakcija se svodi na medjusobno ignorisanje tako da mi prosto nije više bitno ni šta ja pričam tako da pričam većinom o vremenskim prilikama, krizi u iraku, spotu anakonda i kako su lude japanske skrivene kamere... da budem iskren čak i ne znam o čemu pričam kao da sam opsednut, same reči izviru iz mene, nekad toliko genijalne kao da nisu iz ovog sveta ali većinom su bez ikakvog smisla... reči ko reči ali meni su bitne, sve u svemu šteta je što nikog nema da ih čuje.

16. hahaha zamisljam ga dok prica sve ovo dok neko kuca na fon

17. ahhaha koliko moras biti jadan i nebitan da nekome pricas nesto vazno a on ti okrene ledja i ode hahahah

pa normalan covek ispostuje i prodavce kirbija kad zovu na fon i onda im kaze:''nisam zainteresovan''' ili ''mars u picku materinu''... ali ti si ovo podigrao na visi nivo hahah

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.