Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ako ti okrenu leđa dok se udaljavaju, ima nade. Znači da ti veruju.
Ili znaju da si totalno nesposoban
ili su ti prethodno oduzeli nož
Mmmm nož
Ogovaranje. Šta treba jednoj zreloj, pametnoj i naizgled normalnoj osobi da otrcava drugu???
Kao po pravilu, ta druga nikad ne otrcava svog ličnog "ogovarača".
ZAVISNOST! TE OSOBE SU ZAVISNE NA TE KOJE OGOVARAJU
perece
I onako me nije briga... malo sam pretarao sa mojim postom i nije baš tako... ali kad vidim nekog da gleda u mob dok mu pričam, dodje mi da mu nabijem taj mob u bulju!
pa normalan covek ispostuje i prodavce kirbija kad zovu na fon i onda im kaze:''nisam zainteresovan''' ili ''mars u picku materinu''... ali ti si ovo podigrao na visi nivo hahah
Očigledno sebe smatraš bitnim a u stvari si obična prosečana žgadija u stvari i manje od toga ti si zaostali majmun koji čak i ne razume ironiju tako da tvoje mišljanje o bilo čemu mi nije bitno.
Nervira me što mi za rođos ili tako neki povod svi kupuju neke pene za brijanje, losione, afteršejvove i to, a skoro i da se ne brijem.
Ne, ne šalju mi skrivenu poruku da treba da se brijem, već su automatoni i deluju programirano i samo ispunjavaju formu.
Naročito smara kad mi kupe tipa onaj Mach ili nešto slično, za koji mi se posle ne daje tipa 700 dinara za jebena tri nastavka, pa ga potrošim i bacim posle nekog grejs-perioda, posle kojeg mi nije žao.
Prosledi meni Mach3, ja koristim. Ja ću tebi poslati paket neotvorenih pamučnih gaća u kompletu sa potkošuljama.
ne mogu, brate, poklon se ne poklanja LOLO
Pederi su bre Gillete i oni, jednožiletni žuti BIC zakon, ponekad se zakoljem, ali samo izgledam zajebanije
EDIT: Poslednji Mach3, neki zeleni, kupila mi žena onako - bez povoda, srao sam joj tri dana oko toga, posle mi bilo žao, jebiga ološ sam ispao, ši džast vonted mi tu bi hepi end smut :(
Mach3 sada ima da se kupi i u pojedinačnim pakovanjima, 200 dindži komad. Srednje zahtevna brada, brijanje svaki drugi dan, izdrži mesec dana ladno.
Odem ja u Rodu, fora Žiletovi ti na akciji, gledam ne verujem koje su cene. Nije videlo akcije. Bar ne te akcije
E, ti pojedinačni mislim da su se prodali.
Ali opet - 200 dinara za jebeni žilet, eeeej, bre, četri porodična hleba da kupiš, ona ogromna duplaka maltene. LOL
Dakle, da sumiram: pederi.
i meni su žileti za brijanje značajna stavka u budžetu
onaj fensi zilet fjuzan.jes da je skupo u pocetku,al na duze staze je jeftinoca.doduse,ja nesto i ne volim da se brijem,pa mi pakovanje od 4 nastavka(800 din) traje godinu i nesto.stvarno je banja brijanje tim fensi brijacem.ka co'ek se izbrijes.da ne bude zabune,misli se na lice.
pustio Muja kosu i bradu
da se dopadne curama u gradu
naredi majka da se obrija
pa mu se smeje cela carsija
Mene nervira kad neko koristi izraz legendica. To je jedan jako gej izraz.
Ako neko od vas drži onu stranicu na fejsu o zaboravljenim asovima, neka se stidi jer često koristi izraz legendica.
Jaka fora, onaj nešto priča a ti se oduševljavaš na auto: sjajno... fantastično... ne mogu da verujem... to stvarno radi tako dobro? Ovaj se takođe oduševi, konta prodaće ti pet komada za tebe i svu rodbinu, kad ono - nisam zainteresovan... tu-tu... tu-tu...
A jes, mnogo me nerviraju.
JEBENI VREMENSKI NEZAVISAN DINAMIČKI SISTEM ZA ŠAKU ROBOTA KOJI SE U SIMULACIJI PONAŠA KAKO HOĆU A NA ROBOTU SLIČNO TOME KAKO HOĆU ALI NE IDEALNO I DA ME JEBEŠ NE ZNAM ŠTO SE NE PONAŠA IDEALNO KAO U EKSPERIMENTIMA SA LJUDIMA PRIKAZANIM U RAND ET AL. (2000) DVA DANA SE DRKAM OKO NJEGA I VI SAD POJMA NEMATE O ČEMU JA PRIČAM ALI VERUJTE MI NA REČ DA ME NERVIRA JEBO MU PAS MATER I GAUSSIAN MIXTURE MODELU. EJ!
Uh, sad mi lakše.
Ne znam što se trudiš kad ni Hitler nije uspio da napravi robota.