Šta te nervira?

1. Еlmedin nahvalise te lepo,ja ti zavidim zbog jedne druge stvari.cini mi se da si promenio nik, kako si to uradio????

2. Еlmedin nahvalise te lepo

We shall never EVER speak of this again.

3. Labokov, iskreno sad ne znam da li je presudilo bilo ljubljenje guza moderatorima ili kupovina belih toblerona.

4. aha hvala na informaciji..jbg ja ne znam ni ko su moderatori.imam ja drugi nalog ali ne mogu na njemu da pisem poruke jer nemam dovoljno poena od definicija a definicije bas ne volim da smisljam, samo forum koristim.kakva glupost ne mogu da se salju poruke dok ne sakupis poene od definicije, bas teska glupost.koja je svrha toga?jel to kao neki test inteligencije pa nece da puste one koji ne mogu da skupe te poene?kakva diskriminacija

5. Kad klinci i klinceze počnu sa statusima o njihovim dušmanima.

6. Kad se u holivudskim serijama i filmovima sirovi vlasnik službe za pražnjenje septičkih jama ili tako nekog kurca nađe u blizini muzičara koji svira, pa mu dobaci: Hah, Georg Fridrih Galebov fantazi impromptu u cis molu, ooouvaj, ja samo došao da javim da se lasica zaglavila u oluku i riknula, smrdi, jebe kevu

7. Koja je fora sa onim fensi trafikama do autobuske, kada uzmeš nešto, je l' se ovo samo meni dešava?
    -Hoćeš možda čokoladicu uz to?
    -Neka, hvala, žurim.
    -Bananicu, nes, sok?

AMAN BRE!

8. Ја сам мислио да то само у Београду раде. Вратио се у Параћин и ту ме жена стартује ''Оћете јафицу, на акцији је?'' Бежи бре у курац жено.

9. Jao, da i to, još sam ja mislila da mi tepa, a stvarno ima neka Jafica, ima valjda i plazmica, kako mrzim te deminutive.

Isto, to su počeli od prošle godine, ne znam da li ih gazda puškom tera da to rade ili šta, ali svaki put me izlude. Kad čujem onog lika na Trgu: ''Oćeš i sokić'', zvuči kao najgori matori bolesnik. lolo

10. Nije fora, nego moraju da ti nude zato sto gazda postavlja targete koje moraju da ispune, inace im odbija od plate. Salje im na trafike lazne kupce i ako nemaju srece i ne ponude, a takav spijun se pojavi, odmah pise zapisnik...

11. Pa moraju to da rade. Nude ono sto je na promociji. I na pumpama to poceli da rade. Ko u mekdonaldsu...

edit: nat brza

12. Salje im na trafike lazne kupce i ako nemaju srece i ne ponude, a takav spijun se pojavi, odmah pise zapisnik...

O.o
    http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/35/3d/61/353d61a5b6249fdfd32aac255f457fc1.jpg

13. ja pitala jednu što je dosadna, pa mi objasnila da joj nije dozvoljeno ni na pišanje da ode...

14. kada kupuje raja picu u karibiku.ocete kecapa?ljuti ili blagi?ocete origana?ocete pepsi ili mirindu?ocete bananicu?sva ta pitanja na ogromnu guzvu.na svu srecu ne kusam nji'ovih proizvoda.

15. Strašno. Sad mi bar ne dođe da je zveknem. Ali stvarno nervira, nisam znala da je zahvatilo i trafike van BG. :/

16. Da nisam ovoliko ljut udario bih te!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.