Šta te nervira?

1. Nemam pojma, brada + masna kosa su uvek izgleda uvek neki znak klošarstva. Sem ako nisi pop.

Ali stvarno, peri kosu, nisi metalika!

2. Ма нек се терају сви у пичку материну.
    :)

3. E, tako.
    Ne bi ni meni smetalo da me ostave na miru, nego mi prilaze i pitaju me da li sam anemična. Pa daj bre čoveče, brini se za svoje zdravlje.

Kako niko ne smara onu gospođu što svaki dan šeta sijamsku mačku i to u naručju. Meni samo nikako nije jasno kako je ta mačka uvek mirna.

4. muve me nerviraju.jos ih ima.ceo dan mi je dosadjivala jedna a mrzzelo me da je jurim po sobi i tako je mene nemocnog terorisala kad god sednem za komp.sad je nema verovatno spava

5. Па Луксе, треба одржавати имиџ, шта да радим ја овде у обреновачкој паланци са уредном фризуром и брадом? Још тренерку да обучем, ихахахјјјј....

6. Па Луксе,

Mustafica

A, ček ovo si ti, vukajlijaški Geri Stu?
    E, pa stvarno, čak i tvoji nadmici nerviraju HAARPera u meni. hahahaha

7. Nemam pojma, brada + masna kosa su uvek izgleda uvek neki znak klošarstva. Sem ako nisi pop.

popovi su bas uredni..ja sva sreca bradu ne podnosim smeta mi, pa se uvek rodovno brijem

8. Posle niza bakinih nadimaka, sad je muslimanska serija došla na red, sad razmišljam šta sledeće, šta posle.

9. popovi su bas uredni..

Pa da. Fine čike. A ne k'o Valdemar.

10. Ma idi, ja bih bio mohah da imam neke snage volje i vere... I nikad ne bih bio uredan. Stajao bih na vrh stuba, i odozgore lečio oduzete.

pa se uvek rodovno brijem

Rodovno?

11. Posle niza bakinih nadimaka, sad je muslimanska serija došla na red, sad razmišljam šta sledeće, šta posle.

Ma, ti si apsolutni, neprikosnoveni GARY STU, vukajlijaška verzija! smajli

Dok ja doguram do promene naimka, Kazan će stvarno ukinuti opciju. Mada, sad mi je ovaj prirastao za srce. Ako ikada budem morala da menjam ime u neko anglosaksonsko zbog slave, Harper prezime uzimam pod obavezno. Ime: Dejzi možda?

Ma idi, ja bih bio mohah da imam neke snage volje i vere... I nikad ne bih bio uredan. Stajao bih na vrh stuba, i odozgore lečio oduzete.

Nađi neku religiju koja ti se sviđa, monaštvo je skroz kul, nema mnogo ljudi okolo i sve to.

12. Kul je to, ako nisi hedonista. Da postoje neki satanistički monasi, odmah bih se zakaluđerio.

13. mislio sam redovno, redovito..pogresio sam u kucanju.bolje da imas kratku kosu skroz, kao ja.2 sa strane.

14. Apsolutni, neprikosnoveni GARY STU, vukajlijaška verzija!

Ko je Gari Stu, ne znam ko je to, ali pošto mi kaže da sam taj Gari Stu to ne može biti nešto dobro nikako kad mi kaže da sam Gari Stu. :'-( Konte, spasi me, HAARP internet buli me opet napada.

15. Kul je to, ako nisi hedonista. Da postoje neki satanistički monasi, odmah bih se zakaluđerio.

Ja idem po onom pravilu ako ima-ima, ako nema-jebiga. Bukvalno. To se valjda zove prilagodljivost. Ili lenjost, nisam siguran.
    http://replygif.net/i/574.gif

16. Ja idem po onom pravilu ako ima-ima, ako nema-jebiga. Bukvalno. To se valjda zove prilagodljivost. Ili lenjost, nisam siguran.

A bre što pišeš u muškom rodu? Mislim, ako ti je to izbor, ok, al mislio sam da si devojka :)

17. Ko je Gari Stu, ne znam ko je to, ali pošto mi kaže da sam taj Gari Stu to ne može biti nešto dobro nikako kad mi kaže da sam Gari Stu. :'-( Konte, spasi me, HAARP internet buli me opet napada.

HAARPer internet buli mod ektivejted:
    Joj, jako mi teško pada da ti objašnjavam, pošto prvo moram da ti udelim previše komplimenata, ali na kraju ću ipak da ti zaserem pa ću te valjda rasplakati malko (iako si deo ekosistema)....

Ti si neka personifikacija idealnog Vukajlijaša, kontaš, uzor svima, fin, druželjubiv, štrebos i šmeker u isto vreme, nisi hipster, svi te vole i gomila ljudi ima neke tvoje................ Hm......... Mudrolije ili pozdrave sa četa na profilima, sve u svemu apsolutna perfekcija, tolika da ME NERVIRAŠ. >:)

A bre što pišeš u muškom rodu? Mislim, ako ti je to izbor, ok, al mislio sam da si devojka :)

Ma, jesam, ali volim da se zajebavam ponekad po internetima, pa se zabunim. :)

18. Sorry, something went wrong.

We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can.

Priynaj da si namerno postavio loš link plakanja, da bi me zajebavao, Geri.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.