Nerviraju me ljudi koji kažu "Ne volim laž". Pa zamislite našta bi svijet ličio kad bi svi govorili istinu.
Primjer:
Vanbračni sin: Teta Zorka gde idemo?
Zorka, vanbračna mama kojoj majka priroda nije dala da se ostvari kao biološka majka: Idemo do kozmetičkog salona da depiliram pičku i čmarni kolutić, da budem leeepa tvome tati.
ПОСЛЕ НАКВИ СЛИКА ШТОСИ МИ ПОСЛО НА ПВТ ЈАСНО МИ ЈЕ КО ДАН ЗАШТО СИ ПУКО. ПУЦАМ И ЈА ПОЛАКО И ОКРЕЋЕМ СЕ ХЕРОИНУ УПРАВО УБАДАМ ЏОЈИНТ У ВЕНУ. ШИФРА МЛАДЕЖ.
не знам више како да се контролишем, пуко сам са живцима
неко ће страдати
jedi manje masnog. ustvari, jedi manje sveukupno, a vise radi nesto, trci vozi biciklu, neki kurac ako vec nemas sta da jebes. i nemoj vise kafu da pijes.
to je to otprilike.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mene nervira kad me lazu da su prase skinuli pre sat vremena a onda ga greju. Ocu i da udarim tad.
Nerviraju me ljudi koji kažu "Ne volim laž". Pa zamislite našta bi svijet ličio kad bi svi govorili istinu.
Primjer:
Vanbračni sin: Teta Zorka gde idemo?
Zorka, vanbračna mama kojoj majka priroda nije dala da se ostvari kao biološka majka: Idemo do kozmetičkog salona da depiliram pičku i čmarni kolutić, da budem leeepa tvome tati.
ових дана ћу или убити некога или ћу убити себе
sprži bađija brenerom
Prvo sebe pa onda ostale...
не знам више како да се контролишем, пуко сам са живцима
неко ће страдати
да ли да почнем више да пијем или неке озбиљније дроге да узимам…
Pi
droge
pij droge
Palacinke s eurokremom i plazmom pomazu.
U jbt, dobro me podseti, malopre reko da ću pržim, pa se začita ovde.
ПОСЛЕ НАКВИ СЛИКА ШТОСИ МИ ПОСЛО НА ПВТ ЈАСНО МИ ЈЕ КО ДАН ЗАШТО СИ ПУКО. ПУЦАМ И ЈА ПОЛАКО И ОКРЕЋЕМ СЕ ХЕРОИНУ УПРАВО УБАДАМ ЏОЈИНТ У ВЕНУ. ШИФРА МЛАДЕЖ.
Znaci dzoplinka na slikama lol
ма помаже мој курац
Pa jesi probo s tvojim kurcom?
неко ће страдати
jedi manje masnog. ustvari, jedi manje sveukupno, a vise radi nesto, trci vozi biciklu, neki kurac ako vec nemas sta da jebes. i nemoj vise kafu da pijes.
to je to otprilike.
нити ми се једе нити ми се ради било шта
полумртав човек
http://www.topsrbija.com/images/stories/kultura/yugrupa.jpg
који курац пишем ово, никога од вас ни не познајем, у најбољем случају попили смо пиће
треба на терапију да идем или нешто