Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja znam tri.
Nerviraju me ljudi koji se dekoncentrisu kada krenu da razmisljaju u linkovima...dakle, prov me ne nervira.
Nat, odavno znam da te ne nerviram. :*
Jok, Zero, nisam spin-doktor već baš nešto razmišljam, kao dubokoumno, barem za moje standarde. Elem, da ne offujem, nerviraju me Aleksandre koje svoje ime unakaze nadimkom Saška. Zvuči kao vaška. A i svaka Saška koju znam je od metar i po ili anoreksična. o.O
Trenutno me nerviraju ,,dnevne doze'' čega god na fejsbuku koje neće da izumru.
Želim da oftopikujem, nerviraju me oni koji mi to brane!
Aleksandre koje nemaju nadimak, nego ostaju Aleksandre su zatvorene osobe, ne nužno zle, ali svakako ne omiljene.
Mene nerviraju Aleksandre sa nadimkom Caca.
Pa, Zero, moj je skroman sud da su ljudi sa višesložnim imenima a bez nadimaka - samo formalne snobine. Zamisli Dimitrija, Antonija etc. bez nadimka.
Kad pišete na temi o novim filmovima i ne označite spojlere.
нервирају ме "ја нисам таква" врста рибе, пошто се на крају испостави да јесте "таква" (мени иначе то није нешто само по себи лоше), само треба више да се исцимаш и потрудиш
Cim kaze da nije takva znaj da ce dati.
Inace, aleksandri jebu.
Sad nešto analiziram imena u glavi i ne mogu se setiti nijedne Nataše koja je non-blonde.
:meme dinosaurus koji razmišlja:
Ја знам да има црнки , али се не могу сјетити ниједне Наташе која није дебела, свака коју знам има 15 кила вишка.
Нервирају ме ретарди од коменатора на ФБ страници неверовали или да, кад ми за неку рандом слику пејзажа у норвешкој напише шта ти је њемачка жарач би му у око гурнуо.
Nerviraju me ljudi koji govore "praviš se pametan" ljudima koji im se verbalno poseru po smislu bivstvovanja u više nijansi.
Kad me ljudi ubrzavaju. Pita me, zanima ga. Ok. Krenem čoveku da objasnim lepo, razbijem na froncle pa po stavkama ga spunfidujem, on hoće abstrakt sažet na 2% nema on vremena, brzina/turbina/Bredli Kuper u Limitless i pri tom lepota moja čvalika telefon/češe baki taban, tako neki multitasking. Momentalno ispizdim ali dobro de. Kažem mu kraće, posle zabuna, ne skapira, ne zapamti, zapelo, đe zapelo. Stršno.
Takoe lukse i to isto.
IZVEENY ESAM TI DOSADAN?! Idi onda gledaj slagalicu tamo je odgovor jedna reč...
Kažem mu da se jebe i provali sam kad je tako turbo automatik.
Kad se već takosmo mobilnih.
Ljudi koji drže ton mobilnog isključen, a samo vibraciju. I onda pričaš sa njima nešto, a njima zavibrira krotko fon i jave se, ako ih ne zagledaš u momentu, kapiraš nastavljaju sa tobom priču, možda i odgovoriš na to njihovo "da, brate, kaži", a onda ukapiraš da pričaju na telefon. Ni "izvini, da se javim", ništa.
Izuzetno neljubazni ljudi.
Jao, mene više nervira kada me teraju da im objasnim bez crtanja nešto komplikovanije, pa zaboga miloga, kako to da izvedem? Svakako mi mnogo bolje ide kad crtam.
Ljudi koji drže ton mobilnog isključen, a samo vibraciju. I onda pričaš sa njima nešto, a njima zavibrira krotko fon i jave se, ako ih ne zagledaš u momentu, kapiraš nastavljaju sa tobom priču, možda i odgovoriš na to njihovo "da, brate, kaži", a onda ukapiraš da pričaju na telefon. Ni "izvini, da se javim", ništa.
Izuzetno neljubazni ljudi.
OVO ME IZLUĐUJE! Naročito kad smatraju da je vibracija nečujni mod, AMAN. Ja skroz ugasim ton kad god idem sa nekim (sem ako ne očekujem neki hitan poziv). Ali bre, najgore mi je od svega kad u bioskopu, u mraku samo vidim kako se pali telefon i proverava SMS, fejs, otkud znam šta. A onda me posle pita što je ne zovem ponovo sa mnom u bioskop.
Kasirice i šalterske službenice koje onako preko mušterija i klijenata imaju nešto važno i privatno ahahhahhaa, da saopštavaju jedna drugoj na sav glas.
al ste vi neki nervozni ljudi...