Šta te nervira?

1. NERVIRAJU ME LJUDI KOJI SE SAMI POZOVU KOD TEBE I ONDA IH NE MO'Š IŠĆERAT IZ KUĆE

2. Јесам, колико видим и ти си, ништа се не мења.

3. Reci šta je zla kob sudbine.

4. Навићи ћеш се временом, не брини.

5. На злу коб судбине, како на шта.

6. Lepi ste, ne kenjajte i pomirite se.

7. Što ja? Pa ne moram da te gledam svaki dan, ne razumem...

8. Не мораш мене, мораш себе у огледалу...

9. Pa imam svoju sliku na avataru što bi se gledao u ogledalo?

10. Јој добро је, Дејане, ево и мени је драго што те видим, нећу се препуцават' с тобом, није ми баш толико досадно.

11. nije vas sramota, BLZ još na prošloj strani reko da ga nerviraju mama i ujak, a niko ne pita zašto?

12. ide mi na kurac "wont to tag kurac kuric?" pa kad vec znas ko je fejzbuce dechko taguj ga sam u dupe te jebem!

13. Nervira me što se svi cimaju prejako oko slave i pravljenja i posle kukaju kako su im dolazili svi živi i 4. dan im dolazi strina iz Ugljareva i više ne mogu da peru sudove i da žderu da se ne baci.

14. лол која сиротиња нема у 2014 машину за судове, то данас кошта фазон 200/300 јура

15. Nema se, loko, potroši se sve za slavu, a na slavu slabo se donosi u parama nešto ili u mašinama

Elem, nerviram me kad iz sažaljenja prema niskoprofilnom mentalnom sklopu neću da se izdrkavam na nekog, a taj me posle podjebava, a to se dešava često, ali šta ću kad sam sažaljiv i imam tu neku toleranciju prema tim ljudima, kapiram da nisu oni krivi, a i nikako da donesu zakone, da se to malo reguliše :(

16. Ima se mašina za sudove, ali ne pali se kad je svetac.

17. Pa ne pereš ti nego mašina.

18. Е, ал ови људи што немају ни микроталасну у кући, саклони боже, има шездесет година како су је измислили и опет одеш код некога и он пали ринглу од два киловата на петнес минута да би подгрејао сто грама бораније

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.