Šta te nervira?

1. Нервира ме Мирослав Илић много брате пликове добијем кад га чујем.

2. Nerviraju me nadobudni,prepotentni ljudi.

A najviše me nerviraju sveznalice koje znaju čak i šta ja to mislim u datom trenutku.

3. HAHAHAHAHAHHAH AL BAS KO DA IZGOVARA TA HAHAHAAH DJOTO

4. Nerviraju me nadobudni,prepotentni ljudi.

A najviše me nerviraju sveznalice koje znaju čak i šta ja to mislim u datom trenutku. http://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg

5. Axaxaxaxxa :'), možete li mi objasniti otkud povezivanje mene sa ovom malom?

6. opusti se,nemoj prepadnut da si

7. :rolajuća glavica sa tekstom KMEEEEE.gif:

jebiga, ne mogu da nađemtaj gif.

8. https://twitter.com/IvanaSpaNOv1c/status/574387677270777856

Pa majku ti krvavu, u koju bitku ides, kakvu svetinju branis, SKACES U JEBENI PESAK! Najgore sto moze da ti se desi je da ti pesak udje u gace, kakve kurac bitke i svetinje!

9. A oni ritvitovi transfercuga blama "cinis me ponosnom sto sam Srpkinja". Malo su nas bombardovali, vaistinu malo!

10. Nervira me kašnjenje jebemu sunce žareno i kad čekam čekam, au pizdu materinu sve, evo srijeda danas a Edin Enciklopedija još ne izbacuje kolumnu na mondu a lijepo rekao da će izlaziti utorkom i uvijek kasni lik sa kolumnom pa jebemu mater ja

11. Nerviraju me ljudi koji mi obrisu komentar na fejsbuku. Ako nisu bliski prijatelji, odmah ide unfriend, ako jesu onda trajni unfollow.

12. Nisam mnogo aktivan na fb al primetio sam da su ljudi debili i vredjaju se vise nego uzivo. Tako sam redovno jednog druga ranio govnima u komentarima kad je srao po fb i vidim da mu nije bilo pravo. A dodje mi da svakog napusim za debilzme koje izbacuju al odustanem jer nema svrhe. Najgore sto neki koji su ozbiljni i na prvi pogled normalni ostavljaju po fb takve debilstine da to nije normalno.

13. Šom na Fejsu tripuje da ga svi vide pa poniženje teže pada mu. Kad ga naraniš uoči jbg teraj dalje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.