Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa znam da je to al debilno je.
A sujeta kontam
Е, зато ја кликнем на опцију "Сакриј" и неко време ми се не појављују на зиду објаве те особе или престанем да пратим њихове објаве. И мене нервирају људи који изигравају жртве, они што сто пута падају и устају јер су јаки и сличне будале. То је махом стока којој се сто пута помаже и кад не може и 101. пут, онда су сви зли, а они добри. Нервирају ме људи који лече своју депресију и комплексе лајкујући зиљавштине и љигавштине на страницама као што су ДРУГАЧИЈИ и ПСИХОЛОГИЈА УСПЕХА ПЛУС.
PRICHAMO O FEJSU JELTE 21 WEK
Aukurac, pogasite ta govna.
Fejsbuk je kao groblje kad umreš, svakii idijot ti je komšija.
hodor
Šta te nervira?
Metalike
Hipsteri
Studenti
Likovi što nose košulju a preko nje džemper
Ljudi kojima smetaju pušači i duvanski dim
Kad se pičkice zentaju 'šta, spid? ma ne gotivim ja to xexe'
Ljudi što gledaju Parove
Ribe što tripuju da su depresivne i neshvaćene, ustvari ne znaju da samo trebaju kurac od sirovine od čojeka
Likovi što pišu statuse na fejsu
Ljudi što misle da znaju nešto a ne jebu, ne prave pare, ne rade ništa i imaju internet
Moj kum kad odigra t2 1+
Ljudi što igraju LOL
Ljudi što puše fejk davidoff
Ljudi što ne slušaju narodnjake
Ljudi što idu u teretanu
Ljudi što piju suplemente
Ljudi što im je Vučić kriv za sve
Radio stanice koje puštaju jedne te iste pjesme od izvođača koji iza sebe imaju makar 10 albuma. Tipa Money for Nothing od Dire Straitsa i Road to Hell od Chrisa Reae. Da mi je neko davao po euro svaki put kad pušte izanđale jednu od ove dvije pjesme od tih para bih otkupio autorska prava i zabranio da se emituju u bilo kojem formatu.
Može da se otključa ova tema, silom prilika sam prinuđen da slušam radio postaje pa bih imao materijala za postovanje na toj davno nepravedno zaključanoj temi.
http://vukajlija.com/forum/teme/14971?strana=1
sva karavan vozila
PREHLADA USRANA! Prehladjen sam već 20 dana mislim da umirem!
Ludi, ako traje 20 dana nije prehlada...to je neki virus jebeni imao sam i ja...ubiše pluća i nos...
gruvaj vitamin c do besvesti...
to je grip što se tri puta vraća. taman misliš da je gotovo...
Мене прошло за 5 дана фазон. Један дан нисам могао да дишем ко да сам упалу плућа добио, после два дана скоро престао кашљати. Сад, неколико дана после тога сам малчице кашљуцам.
Мада јутрос сам се смрзао напољу на неком вјетру, онда одспавао мало па се истуширао па отишао да трчим, а опет онај ледени вјетар. Значи мени ако се врати има у болници да заглавим.
takav je virus ove godine, svi kažu. mene ne pušta od kraja februara.
Умрећете.
ne još, markić debeljuco. pre će tebe da ubije holesterol.
Nerviraju me ljudi nakon što kad se desi neka pizdarija nabace pobedonosni osmeh, isprse se i kae - heh, znao/znala sam ja to, intuicija mi je govorila da nije nešto tu nevalja ali eto nisam hteo/htela reći. Kurac moj si znao, da znaš išta ne bi sa pedeset godina gledao Farmu i slušao Radu Manojlović.
ја због свог холестерола не смарам људе по интернетима кога боли курац за ваше вирусе
smaraš drugim stvarima, marko. i to daviš, brate. si nabavio bromazepame što tražiš po forumu?
Marko, ti treba da promeniš nik, treba da se zoveš Koga boli kurac.
ja sam ubedjen da je to najčešće napisana rečenica sa tvoje strane.
aaa vidra, oće živojinova majka da mi otpusti mamu i tatu, oni me hrane, a bizgov sam punoletan...