U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nervira me kad pišete ovde a ima plemenita veština na b92 koju ne gledate :(
Ja gledam Boksere...ubi rvat džepinu...
ja sam ubedjen da je to najčešće napisana rečenica sa tvoje strane.
ja mislim da je ,,sranje,, najcesce napisana
npr na temi dakle,filmovi kad god vidim marko,malopre znam da cu videti da je napisao da je nesto sranje hahaahhah
al svejedno,gotivim ga,dobro mu stoji da hejtuje
oll
ја мислим да вас двоје треба да се креснете, недостатак секса у вашим годинама је много гора ствар него повишен холестерол у мојим
Ko ti kaže da nismo i da se ne krešemo?
Да види и на овој страни лоло
jesi siguran da već nismo? uzmi uči, marko dete, neće vidra dati pičke. gubiš vreme po sajtu.
smaraš drugim stvarima, marko. i to daviš, brate. si nabavio bromazepame što tražiš po forumu?
Ауууу, ово је баш ниско било
то вам и није баш за хваљење, овде има људи који неће моћи да спавају вечерас због те слике у глави
To se ceni Javio
marko, na ovom sajtu je pun kurac tvojih slika, zadrigli dečače. nekima se i leba ogadio od toga.
Бацићеш дркицу две пре спавања?
Marko, dete jes ti video kako Kosmo izgleda...o sebi neću ni da pričam...možda ti nećeš moći da spavaš zabavljajući se rukobludenijem...
a nije to lepo, da radiš rukobludenije na Kosmo..
ти своје не смеш да окачиш јер се више ни јавиу не би дизао
а вероватно му се ионако не диже
diže se, veruj mi, marko.
јавио не би ти дала да ниси штићеник њеног дома за стара и непокретна лица и да јој ниси обећао да ћеш јој оставити колекцију сувенира из разних бања широм краљевине схс које си оверио
можда притисак космо кад свако јутро види да си заборавила зубе у судопери
одо спавам, надам се да ће чика алцхајмер одрадити своје и да се ујутру нећете сетити шифре
поуу
sa 25, 26 godina osećaš potrebu za sedativim. pa bolje odma da umreš, koji će ti kurac takav život?
mora da boli što neko dvajes godina stariji jebe, a ti jok.