РАДИ У ДРЖАВНОЈ ФИРМИ, КРЕНЕ НА СЕМИНАРЕ И МОТИВАЦИОНЕ ТРЕНИНГЕ ЕС СИ НЕТА http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg КАЖУ МУ ТАМО ДА МОРА ДА ПОКАЖЕ СВОЈЕ ЈА, ПОЈЕШЋЕ ГА ДРЖАВНИ АПАРАТ, ДА РАЗМИСЛИ О СОПСТВЕНОМ БИЗНИСУ, ДА МОРА ДА РАЗМИШЉА ГЛОБАЛНО, ДА НЕ СМЕ ДА ИМА СТРАХ ОД НЕУСПЕХА
u tom slucaju, ne treba placati nista sto se ne dobija u trajno vlasnistvo.
odes u bisokop,gledas ih kako lete u svemir,a ti verovatno ni do tivta iz bga nes leteti.jos one dobre picke sto glume.a da ne pricamo da nes nikada ni sveta spasiti.
Kad u prodavnici u koju stalno idem 10 godina i gde me ljudi toliko znaju da i da ne kažem pružaju ono što treba a toga nestane. Pa kralju idem iz grada prošao sam 1300 prodavnica da dođem tebi da ostavim pare da bi radio a ja da imam prodavnicu na 30 metara i ti ne možeš da naručiš za svih 7 dana da ima dok ne dođe sledeća roba nego ima za 5 a 2 dana nema. Uteram vam ga majci pa dođe mi da odem kući po sekiru da vam isečem ovaj jebeni pult u čačkalice da ga napravim.
Druga stvar je nipodaštavanje drugih a da pri tom ti ljudi ni sa čim izazvani nisu i zavidno gledanje ispod oka. To mi jako jako smeta. Iz fazona odakle tebi to i to ti imaš samo 25 godina npr čime se baviš i šta si završio. Ajde šta te boli kurac šta radim pička ti materina možda sam krčio vrzine za pare 7 godina pa štedeo da to kupim jer volim. Mrš u kurac
Druga stvar je nipodaštavanje drugih a da pri tom ti ljudi ni sa čim izazvani nisu i zavidno gledanje ispod oka. To mi jako jako smeta. Iz fazona odakle tebi to i to ti imaš samo 25 godina npr čime se baviš i šta si završio. Ajde šta te boli kurac šta radim pička ti materina možda sam krčio vrzine za pare 7 godina pa štedeo da to kupim jer volim. Mrš u kurac
E bravo, mili, ljubim čelo sveto pametno, bravo! Jebote, radim od 16. godine SVE, od kanala do marketinga, sve sam radio, trošio, ludilo, E LAKO JE NJEMU TROŠI ĆAĆINE PARE a ja sa ćaćom jedva na dobar dan sve ti jebem nisam marke dobio od njega od 13. godine
I nervira me što evo sad ja hoću da upišem master i traže mi jebenu razliku predmeta, međunarodno humanitarno pravo i ljudska prava. Jebalo vas humanitarno pravo kao da postoji uopšte, zelenaši obični
Ma brate i da sam ukrao ja sam drhtao ili nisam šta ima koga da boli kurac odakle meni ili bilo kome pare. To što si ti nesposoban i što moraš da se odrekneš nekih stvari mene isto ne zanima. Meni se leti ruke otegnu do poda da pertle mogu stojeći da vežem i imam boju ko da sam bio na Zakintosu kod Šomija23 3 meseca ne tebi. Odabi fazon
Da brt ja tako celo leto radio da bih platio sebi faks, a svi mi onako govore a baahato ide se u beograd ima se može se, to što na bazen a kamoli na more nisam otišao to ništa.
i još mi ćale ima svoju firmu i svi misle da se kupam u parama a niko ne obraća pažnju da je on jedini zaposleni u svojoj firmi da radi za minimalac u svojoj firmi i da sa 50 godina radi fizički posao da se usere od umora od kog se svake 2 nedelje ušine.
da...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
РАДИ У ДРЖАВНОЈ ФИРМИ, КРЕНЕ НА СЕМИНАРЕ И МОТИВАЦИОНЕ ТРЕНИНГЕ ЕС СИ НЕТА
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
КАЖУ МУ ТАМО ДА МОРА ДА ПОКАЖЕ СВОЈЕ ЈА, ПОЈЕШЋЕ ГА ДРЖАВНИ АПАРАТ, ДА РАЗМИСЛИ О СОПСТВЕНОМ БИЗНИСУ, ДА МОРА ДА РАЗМИШЉА ГЛОБАЛНО, ДА НЕ СМЕ ДА ИМА СТРАХ ОД НЕУСПЕХА
ПОКАЖЕ СВОЈЕ ЈА, ИСПИЧКАРА НАЈГОРЕ ДИРЕКТОРА
ДА ОТКАЗ
ДА ОТКАЗ, ПОЧНЕ ДА ГАЈИ АРОНИЈУ
ПРОПАДНЕ МУ ПОСАО
ПРОПАО МУ ПОСАО
ЗАДУЖИО СЕ ДО ГУШЕ, ПРОДАЈЕ СЕМЕНКЕ НА СТАДИОНУ, ПОВРЕМЕНО МОЛЕРИШЕ, ЈОШ УВЕК ДА ИДЕ НА СЕМИНАРЕ ЕС СИ НЕТА
Sajam automobila.
Ljudi placaju da vide kola koja nikad nece voziti i promoterke koje nikad nece jebati.
Te promotorke sisaju kurac nekim matoricma bogatim.
u tom slucaju, ne treba placati nista sto se ne dobija u trajno vlasnistvo.
odes u bisokop,gledas ih kako lete u svemir,a ti verovatno ni do tivta iz bga nes leteti.jos one dobre picke sto glume.a da ne pricamo da nes nikada ni sveta spasiti.
Trenutno 2 stvari
Kad u prodavnici u koju stalno idem 10 godina i gde me ljudi toliko znaju da i da ne kažem pružaju ono što treba a toga nestane. Pa kralju idem iz grada prošao sam 1300 prodavnica da dođem tebi da ostavim pare da bi radio a ja da imam prodavnicu na 30 metara i ti ne možeš da naručiš za svih 7 dana da ima dok ne dođe sledeća roba nego ima za 5 a 2 dana nema. Uteram vam ga majci pa dođe mi da odem kući po sekiru da vam isečem ovaj jebeni pult u čačkalice da ga napravim.
Hahahahah neko ti rekao vidi ga tatin sin vozi se bembara ahaa!!!
Jedi i ti govna XD
I koj kurac nisi javio Hrvate brate?
E bravo, mili, ljubim čelo sveto pametno, bravo! Jebote, radim od 16. godine SVE, od kanala do marketinga, sve sam radio, trošio, ludilo, E LAKO JE NJEMU TROŠI ĆAĆINE PARE a ja sa ćaćom jedva na dobar dan sve ti jebem nisam marke dobio od njega od 13. godine
I nervira me što evo sad ja hoću da upišem master i traže mi jebenu razliku predmeta, međunarodno humanitarno pravo i ljudska prava. Jebalo vas humanitarno pravo kao da postoji uopšte, zelenaši obični
Bohor opljacko narod, dab vozijo BMVE X-ove!!! To u normalnim drzavama nema...
Ma brate i da sam ukrao ja sam drhtao ili nisam šta ima koga da boli kurac odakle meni ili bilo kome pare. To što si ti nesposoban i što moraš da se odrekneš nekih stvari mene isto ne zanima. Meni se leti ruke otegnu do poda da pertle mogu stojeći da vežem i imam boju ko da sam bio na Zakintosu kod Šomija23 3 meseca ne tebi. Odabi fazon
Da brt ja tako celo leto radio da bih platio sebi faks, a svi mi onako govore a baahato ide se u beograd ima se može se, to što na bazen a kamoli na more nisam otišao to ništa.
i još mi ćale ima svoju firmu i svi misle da se kupam u parama a niko ne obraća pažnju da je on jedini zaposleni u svojoj firmi da radi za minimalac u svojoj firmi i da sa 50 godina radi fizički posao da se usere od umora od kog se svake 2 nedelje ušine.
da...
Ćuti ti, ćaća ti posiječe svu šumu oko Kalinovika a sad tu nešto kenjaš
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201108/123719/medium_33.bmp
Boxore lepi, cuj mene beli... ko busio gume na x5? :(
Kapune šta pričaš to pederu mali? Lično sam video tvoje slike sa bazena mili!
Nemoj mene farbati
Dio fotošop je slika ta
moj otac samo proda šta ljudi poseČu
bohore to je slika kada sam bio mlad lep na moru pio pivo od para što je rodbina dala za 18 rođendan
eh.... lepa vremena
još bio sa 2 drugarice i drugom....
da sam imao x5 možda bih i jebao...
u mojoj komšijskoj prodavnici znaju koje cigare pušim i nikad ne naruče dovoljno, mora pešačim do trafike 100 metara. bagra.
ko da će da se pokvare pljuge ako uzmu više.
Kap ne jebe momčić nego novčić XD
Ta priča Kosmo.
xD brt zaposli me ko svog pomoćnika ja ću da obavljam prljave poslove za tebe