Šta te nervira?

1. pod prljave ne mislim čišćenje govana i ta sranja akomerazumeš

2. Imam burazera, dovoljno mi je XD

3. Markane, hoć da radiš za mene?

Treba mi neko ko će preuzimati robu u Srbiji i slati po zemlji i preko granice.

4. Eo ti Kap legalno ti je ovo

5. Indijci koji pored 10 godina življenja u Evropi bazde na kari, drmaju glavom u smeru <-> a žene im i dalje imaju laser onaj među obrvama. Pa kultiviši se konjo konjasti.... I ne idu patike na komplet odelo, konje jedan.

6. Ako te uvate s robom, kaži da ti neko stavio drogu u heroin.

7. i ja sam se neki dan malo obogatio zahvaljujući radu, morao sam da napravim gif o bogatstvu kojim trenutno raspolažem:

https://media.giphy.com/media/xTiTnz0oabCHOGRDos/giphy.gif

8. Ovo je ona faca: "Uh, Lukse, al bi te sad razbucao ko Ron Džeremi" :)

9. Bruce
    Ovo je ona faca: "Uh, Lukse, al bi te sad razbucao ko Ron Džeremi" :)

http://i.imgur.com/UXJUtSw.png

10. samo čitam kako je napisano, ne impliciram da bi ti pristao :)

11. Hitno mi treba frižider koji se samozaključava nakon 19h !!! ;)

12. Markane, hoć da radiš za mene?

Treba mi neko ko će preuzimati robu u Srbiji i slati po zemlji i preko granice.

prvo da me prihvatiš na fejsu jevreju lololo
    oću samo pitanje je kakav je tvoj poslovni plan tj način slanja i mesto preuzimanja

13. jebeno krvarenje iz nosa

14. nervira me ovo menjanje satova sa zimskog na letnji i obrnuto, cemu to zajebavanje koj kurac, nije vise 1930 kad mozda i imalo neke veze sa potrosnjom energije.

15. oću samo pitanje je kakav je tvoj poslovni plan tj način slanja i mesto preuzimanja

Ništa specijalno, čoek uzme na granici, pošalje tebi autobusom, ti staviš u kola, prećeraš preko granice, čoek uzme, dobiješ pare, vratiš se kući, jebeš.

16. Jebe? Hahaha zajebavaš li me

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.