Šta te nervira?

1. CAJTUNG

kod nas postoji neki lik da održava red i mir kada se gužve kod šaltera studentske službe lol

2. nene u kiškunhalašu

3. Gde se zapijaju poslanici i ministri? Je l' cirkaju u ličnoj režiji sa svojom ekipom u kafanama na koje su navikli ili postoje lokali za koje se zna da su ministarski?

CAJTUNG

i da javim nikolasu da su cajtung novine, a cajtnot je ono u šta ne sme da se dovede ako oće da dobije piječat od šalteruše, to znam jer sam godinama živeo u njemačkoj, njemci uporan narod

4. Ja imam lika koji mi je to rekao, njegov ortak godinama živeo u njemačkoj, njemci uporan narod

5. hahahahaha legendo ! doslovno je tako rekao, i ja sam bio u cudu jer sam ucio nemacki u osnovnoj i srednjoj. gramatika mi je bolje isla. xD

6. Prosvetni radnici!

Došla deca iz škole uznemireni i uplašeni. Kažu bilo obaveštenje preko razglasa u školi sledeceg sadržaja: u okolini škole pojavile su se SEKTE i učenicima se zabranjuje izlazak iz školskog dvorišta. Svi učenici koji primete bilo koji znak sekte da odma to prijave dežurnom nastvniku.

Gde ja živim?

7. u Bruse šta ti rekla

8. Brus je administrativni radnik. On ovo ne bi dopustio.

9. Moguće je da nisu u pitanju sekte, nego zmije

10. Ne znaš ti Brusa kad se napije, ili Valdemara kad se nagljivari kako da se precizno izrazim.
    Lagano mogu da najave na razglas to

11. Da bas puna Vojvodina zmija. Pitam klince jel znate vi sta su sekte. A oni u glas: to su ljudi koji drze krst i ako im ne daš jogurt, ubiju te.

Krv ti žarenu.

12. Pa onda ima smisla.

EDIT : mislim da je neko pod uticajem cito obavestenje

13. Gde ja živim?

I ja se pitam, možeš mi reći, slobodno. Zbori.

14. ako im ne daš jogurt ahahahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.