Šta te nervira?

1. Kad mi krv krene iz nosa dok se kupam.

2. Inače ti krv iz nosa ne smeta?

Meni ko klincu tekla krv, ja tukao po C vitaminu, prestalo.

Ortak npr. išao da "sprži" kapilare u nosu, preosetljivi valjda, tako nešto. Nije strašno ko što zvuči.

3. Bio je post i za uopšte, ali ovo posebno :D

Izbjegavam to prženje kapilara, jer znaš kako, ovo dođe kao neki otpusni ventil. Bolje i na nos, nego negdje drugo. Nezgodno je to, nije ni to baš sigurno.

4. Prženje je zapravo zaleđavanje XD
    Tokom kupanja te jebe jeri sipaš vodu preko sinusa koja je drugačije temperature od tijela.
    Svakako kad otiče bez da se udariš dobro je dok ide da ne krene unutra da kulja. Ako kreće na preblag udarac tad se kapilari rešavaju

5. Realno lajna kokasa mesečno više ili jednako sto kila grejpa.

6. Ljudi koji ti za volanom psuju familiju, ti kreneš da izađeš a on doda gas i ode. Neka te, jebemumiša, kad si već napravio uvertiru.

7. Prženje je zapravo zaleđavanje XD
    Tokom kupanja te jebe jeri sipaš vodu preko sinusa koja je drugačije temperature od tijela.
    Svakako kad otiče bez da se udariš dobro je dok ide da ne krene unutra da kulja. Ako kreće na preblag udarac tad se kapilari rešavaju

Tačno, nije blesav ovaj Box. Setih se jednom da sam ripio ko majmun u bazen da mi je u momentu krenula krv, ima logike.

8. highlander007
    Ljudi koji ti za volanom psuju familiju, ti kreneš da izađeš a on doda gas i ode. Neka te, jebemumiša, kad si već napravio uvertiru.

Uf uf
    Za vikend otišao na Medak da pokupim moje sa nekog dečijeg rođendan i ulica neka tesna Bože sačuvaj. Izlaze one i sad na zadnjem sedištu mi neki alat, prebacujem u gepek, kolega zove, žena otvorila vrata ubacuje malu, konfuzija u 15 sekundi a bata oće da prođe i legao na sirenu. Sunca nešto, mislim se čekaj malo. Zatvorio gepek, odložio fon, moji u kolima, rekoh ŠTA JE!? GDE GORI!? Lik po gasu i ode nizbrdo al naiđe mu neki lik u susret i ovaj opet po sireni. Sad, ja krenuo stojim iza njega, ovaj stoji ispred njega, izlazi mu mića i kako mu je otvoren prozor tako ga šupa po glavi hahahahaha

9. нервира ме страшно хронично штуцање које ми се деси једном у години а можда и рјеђе. Не помаже ни држање ваздуха, ни пијење десет литара воде, ни застрашивање матораца да ће позвати Грањку на кафу да дискутују о политици док ти извирујеш из друге собе, ни саљевање страве. Штуцам и штуцам и штуцам и нене могу да престанем.Убијеђен сам да овако настају масовне убице свега ми

10. BRT NIJE STRAŠNO AKO TO ŠTUCANJE KOJE SE DJESI JEDNOM U GODINI DANA TRAJE MANJE OD GODINE HA HA KONTAŠ SKEČ

11. Nervira me što postoji solidan procenat ljudi koji u istu rečenicu stavlja reči MEKDONALDS i SLAMA

IMA IH BRDA

12. NERVIRATE ME VI ŠTO VAS SVE NERVIRA.

A sad ozbiljno. Kuplunže deder pojasni malo, ne kapiram ovo za slamu i Mekdonalds.

13. "jebo vas mijekdoland, to meni ko slama"
    "šta tamo ono da jedem ko slamu, ne mogu se zasitiit"

Ja sam ovo čuo jedno četrdeset puta, i uvek je slama lajtmotiv

14. никад чуо брт. мора да има баш много мекдоналдса тамо где ти живиш, овде то не причају.

15. Hahaha tačno sam znao da ćeš da napišeš tako neke random rečenice

16. Hvača Kuplunže na pojašnjenju. Ovakve rečenice moj matori izgovara kad se pomene Mekdonlads, pa kapiram da uglavnom matorci i spominju slamu.

17. никад чуо брт. мора да има баш много мекдоналдса тамо где ти живиш, овде то не причају.

ovo zvuči kao nekakav šuk, ali sve što si napisao je tačno

mi imamo mekdonalds, mekdonalds, mekdonalds, mi imamo mekdonalds, vi imate kurac

18. а ми имамо само један јбг, и то као неки полумекдоналдс, јер су ту сабили пар ресторана брзе хране у тржном центру, није онај прави мек као што је био некад, да буде засебно са дечјом играоницом на спрату и то. ех, кад се сетим какав је мек био некад, а какав је сад у поређењу с оним какав је био некад... и стварно, никад чуо, нисам хтео да шучем ништа, можда звучи тако. овде се прича да је к'о пластика, ал' то је класика свуда ваљда.

19. нервира ме кад видим оно "ниси имао детињство ако не знаш шта је ово". ау, сере ми се.

20. ovaj fforum...stvarno neljubazan forum...svaki put kad se ulogujem,uchemirim se od kolicine negativne energije i hejta prema svemu,a inace sam ischiliran jako,pezos npr kad skrnavi se i hejtuje,zna da bude dopadljiv i zna sta prica i kako,zna se zajebavati s tim,a vecina foruma ne zna i pokusavajuci pisati slicno ko pezos fejluju jako i pisu postove koji deluju ko postovi potencijalnog serijskog ubice ili duboko sjebane isfrustrirane osobe,nemojte biti takvi,pokusajte ljubazni biti,ljutina vam ne ide

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.