fendere bre, to je druga baba, stojanka pavličić...
labokv, ne znaš šta je špatula? jesi gledo nekad sunđer boba bre? to je pljosnata kao kašika za uzimanje isečenih komada hrane... špatula je i onaj štapić kad ti doktor pregleda grlo.
Nervira me kad drhtim dok pišem, dok stvaram emocijom i onda niko ne pokupi tu vibraciju, tu energiju koju sam uneo u reči, kad se neko raspline kao balon sapunice pod moći mojih misli pretočenih u stvarni udarac nepojimanju.
то је нож са путер са постољем за путер
fendere bre, to je druga baba, stojanka pavličić...
labokv, ne znaš šta je špatula? jesi gledo nekad sunđer boba bre? to je pljosnata kao kašika za uzimanje isečenih komada hrane... špatula je i onaj štapić kad ti doktor pregleda grlo.
e da, autobus je u pravu
autobus je bio najblize..nije postolje za puter.stavi se parce hleba na to i onda se maze sa ovim kurcem..za dzema i hleba takoreci
aj pitaj još nešto
ја сам толико лупио нисам ни помишљао да ће ме неко схватити озбиљно, ал ето скоро погодио :Д
нервира ме кад ми козмо не одабере дефку а фазон свака је боља од ових
nemam vise sta..ustvari imam ali ne mogu sad da se cimam sa tim.zao mi je
зајебаваш се јел да?
NIJE.
Solarni jebeni rasterivač krtica.
ustvari evo sacekajte 2 min
http://vukajlija.com/forum/teme/1384-sta-te-nervira?strana=233#post_3380913
A ovo je stvar što bih okačio na temu "želim". Radije bih neku Pinarelo, al ne bih se bunio.
sta je ovo
http://s24.postimg.org/jqqqky1np/jhfhjf.jpg
nema sanse niko da pogodi
Nervira me kad drhtim dok pišem, dok stvaram emocijom i onda niko ne pokupi tu vibraciju, tu energiju koju sam uneo u reči, kad se neko raspline kao balon sapunice pod moći mojih misli pretočenih u stvarni udarac nepojimanju.
nervira me labokv što stalno edituje postove.
A i kad mi nestane pljuga
deki izgleda da si pobesneo od mnogo para
niko nece ni da pokusa?ok cekam jos 2 min
Gumeni vakum stalak za e-cigaretu - crveni
а сад поизнаговарај козмо да ми одабере буквално све дефке икад
bravo somi to je to..postoji i za obicnu cigaretu