Šta te nervira?

1. Obmane i svakodnevne laži vođe.

2. Kako može neko da ne voli Himza Polovinu?

3. Јер је украо пјесму Драгиши Недовићу и још избацио стих ђе се помиње Србија

4. Све ове ликове које сам набројао су љиге и црви и зато их мрзим, међу њима и Химзо, тај Драгиша био људина чојек писао пјесме није ни заштитио ауторска права ни никоји курац а ово говно украло пјесму и прославило се.

Иначе једна Драгишина пјесма је била забрањена 60-тих јер је доводила до великог броја самоубистава. И на крају је Јованка Титова наручила пјесму и скинула забрану. Езо да научите нешта одмене

5. ajde mali mrs u picku materinu da ti usi ne iscupam sad

6. Darko si to ti? Ako jesi ne valja ti posao. Nemoj se na brata ugledati pls

7. Ххахах који курац сви мисле да сам '93
    Пуши курчину псето

8. тај Драгиша био људина чојек писао пјесме није ни заштитио ауторска права

Brt, ko ga jebe onda kad je nubina.

9. boli me kurac koje si godiste svejedno mrs u picku materinu

10. Debil si sa brojem u nikcu
    Još veći debil ako ti taj broj nije godište
    Š23 sry

11. A јебига није могло само дража неки коњ већ узео то име и безвезе ставим 93.
    Бохоре што те изјебо неки лик што води неку страницу на фејсу ал затурио сам слику, ти му куко нешто у инбокс ...

12. Ај не смарај псето да ти не уђем на профил и дам минус на тај један постер и три реакције што си направио

13. A jes ono 93 je generalno random koji se cesto bira, pogotovo kuca kad se zapali

14. Ma krao nešto da l s Lenjivca

15. Ее јес могуће укро ти неку слику ил тако нешто

16. nemoj mi samo minuseve lupati evo izvini i sto si debil i sto sam ti jebo mater izvini

17. Што сам дебил?

18. to sto si debil to te zanima a sto sam ti jebo mater to ne? pu samo na svoje dupe gledas

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.