Šta te nervira?

1. haahhaahahh ali sto hoce da ti udje u profil i da ti minuse kao to bi trebalo da te potrese i to sto imas malo postera i reakcija haahha kakva prozivka

2. sav sam se uznemirio od tada

3. Dal je realno da mi kasni let jbt kao da cekam voz bg-bar a spava mi se nemam reci jebem vam hrvati majku

4. Vol. 3

28.Томас Едисон
    29. Александер Бел
    30. Југоносталгичари
    31. Зорица Брунцлик
    32. Дарвин
    33. Ликови који мисле да Срби имају два писма
    34. Пинкове звездице
    35. Шекспир
    36. Чеда Јовановић

5. Što ne dobiju sva djeca na svijetu potrebnu ljubav i pažnju, pa onda izrastu u zle ljude.

6. Ustvari, to me više rastužuje. :( U pms-u sam. :(

7. Промјенио би да може :D

8. Можеш да питаш Каизена да ти дода "Блиц" на почетак.

9. što darvin, kralju

10. Теорија му го курац, а форсира се из неког разлога

11. Теорија му го курац

Na osnovu cega si to zakljucio

12. Теорија му го курац, а форсира се из неког разлога

Niti je on prvi izmislio evoluciju, niti njegova teorija ima mnogo zajedničkog s današnjom teorijom revolucije, kralju. Devedeset posto ljudi koji pljuju Darvina nemaju pojma šta je on pisao.

13. Кад ми неко од дарвиниста објасни како то да немамо еволуционе процесе мајмун човек у току, спреман сам на дискусију. Молим само без два аргумента

1. Еволуција је дуг процес
    2. Због специфичних временских услова

Под један нубино, било би прелазних облика. Под два, угљенични живот не расте на плус 200 и минус 400 него на условима сличним нашим.

14. Ако је Тито совјетски доказ еволуције, што сад не одлети на месец?

15. sve je unapred predodredjeno.pazi ovako cilj evolucije je da se vrste bolje adaptiraju, a zahvaljujuci cemu smo mi najbolje adaptirani?jer imamo sposobnost da mislimo.pa sto onda i druge vrste nisu razvile tu sposobnost kao mi.zato sto nisu bile predodredjene za to.sve se znalo kako ce da bude jos pre nego sto je nastala zemlja.

16. ako ne postoji bog ko je onda stvorijo sve ovo?

17. Где се све знало?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.