Šta te nervira?

1. ...kad nekom ostane post poslednji na prethodnoj strani, pa ga okači opet na sledeću, da ga, pazi, drugi primete. Alo, majmune, koga boli kurac jebeno, govance željno pažnje na internetu, idi vuci mamu za suknju da ti spremi projanicu.

2. Da l toliko nemaš muda da to kažeš Fenderu nego pišeš ovde?

3. Bilo pre tri strane, pa nisam hteo da se vraćam na to, kasno sam pročitao. I fenderu i tilmu. I svakom drugom ko to uradi, a pre će drugi ovde da nauče koliko je to bedno, ne zalaze svi na onu temu.

A ko si ti da mi kažeš da nemam muda, pa nije tebi fender pretio da će ti iščupati grkljan usred Kragujevca!

4. Likovi koji stanu na kasu i gledaju one mamipare od zvaka kurtona cokoladica i racunaju jel mogu dodati u korpu

5. Ono jeste. Reci da je iz Kga i psiho i da oće stvarno to da uradi a da ti znaš da oće? Ne Fender nego da imaš takvu pretnju
    Na pivo i na pišanje uveče iza kuće ideš sa pištoljem i okrećeš se ko besan kad jež šušne u granju negde

6. ето, а сад замислите онда како је било гробарима док смо освајали титуле.

7. Bogami mi ne bi bilo svejedno. A zamisli još da izgleda kao labokv i kaže ono, pa ne, tačno bih se iselio u Dimitrovgrad, oženio neku Bugarku i čuvao ovce na planini gde me niko ne vidi po godinu dana.

8. pa vernici su kao sns glasači a ateisti kao djb glasači

zaključak : vernici su gotivniji

9. Mada našao bih mu ja rešenje, ako sam toliko slabiji rotirao bih mnogo i eto ga, lagano!

10. ево, бомбаш је после фендерове претње гробарима отишао чак у африку и тамо био руководилац.

11. у вези чега, претње или африке?

12. AXaxaxax kakvi ste govnari Kg i Truć

13. па чекај, зар ниси отишао у африку након што је фендер јавно позивао на убијање гробара?

14. voimjaoca... ok truc

15. и сад си се баш вратио на сајт кад смо тај проблем разрешили и након што се фендер невољно извинио? много је то случајности да ти кажем.

16. https://pbs.twimg.com/profile_images/532035222250872832/9KFjVVNF_400x400.png
    и сад си се баш вратио на сајт кад смо тај проблем разрешили и након што се фендер невољно извинио? много је то случајности да ти кажем.

Трућ молдерише! Лолололо

...kad nekom ostane post poslednji na prethodnoj strani, pa ga okači opet na sledeću, da ga, pazi, drugi primete. Alo, majmune, koga boli kurac jebeno, govance željno pažnje na internetu, idi vuci mamu za suknju da ti spremi projanicu.

Интернет букаџија рече некоме да је Интернет букаџија. ОК. Одох да цимам маму за пројаницу, огладних од ове тешке прозивке.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.