Šta te nervira?

1. znalo se u prirodi univerzuma, univerzum je programirala sveukupna inteligencija

2. Logicnije je da je nesto puklo, pa se ohladilo, pa ameba nastala od ohladjene lave i porasle joj noge pa postao majmun i covek. Darvin mrs iz skola

3. Shvataju li uopste darvinisti koliko je njihova verzija postanja i evolucije prepuna slucajnosti

4. Brt ako nema Boga u šta ateisti neveruju?

5. Ako bog ne postoi kako je onda žrtvovao svog sina za naše spasenje?

6. bombaš, kako bog da ne postoji kad ti zauzimaš sav prostor ;))

7. Retko se desi da problem sa superiornim bicem imaju ljudi sa ponasanjem takozvanim normalnim, uglavnom se radi o osobama koje delovanjem ili zivotom rade stvari protivne nacelima mejnstrim religija, satanistima, gejevima i slicno.

8. dođi kući momčilo kad gora olista

u krajini više momo nema darwinista

9. Zove narod koji pati

10. najbolja tema za diskusiju

ateisti su stvarno govna ponasaju se kao neki tinejdzeri koji pobegnu od kuce na dva dana i u vikendici sa svojim vrsnjacima puse cigare i piju

11. старе цркве, мале бутижнице

12. Ovde treba da dodje ludi cak da se svadja s vama!

13. Једно мало село покрај Книна

14. Aman, ateisti su najgori od svih sorti, ovi etiketirani, medju njima ima junadi kolkoš. Lakše bi Popa ubedio da je dzamija pravoslavna, nego ateistu da baba Radenka skida afte i bradavice kad odbroji. Mislim ne dodjem mu ja neki vernik, vise sam bezboznik, bludni sin, valjda mi taj koncept pakla i raja, kazne i nagrade ne ide u glavu. Najgore sto moze da mi se desi, kontam, je da se ponovo rodim ovde pa da obnavljam gradivo iz ovog zivota. Mada ta reinkarnacija, ko bi ga znao. Sve mi to cudnovato deluje, ja bi neko matenaticko ovjasnjenje ako moze.

15. Ateizam je ustvari religija i to najgora.
    To je samo teorija i ništa više.
    Daj mi prelazne vrste i jedan jedni dokaz i poverovaću u evolucju.
    Kad vidim da majmun prelazi u čoveka možemo da pričamo.
    Ako si ti od majmuna nastao ja nisam.
    E brt, a u šta ateisti ne veruju ako bog nepostoji. Šah mat jbg. sig.
    Hitler i Staljin su isto bili ateisti.
    Ti mora da si komunjara.
    Koliko treba da budeš glup da veruješ da bog nepostoji.
    Brate, ni ja nisam vernik, al ono, nešto postoji 100posto, neznam šta ali nije moglo tek tako da nastane ni iz čega da ga jebeš.
    Ako je evolucja tačna kako to da majmuni i dalje postoje.
    Prave se da ne veruju, čim se razboli eto ga u crkvi moli se.
    Jebeš ti tu teoriju pogledaj Darvina na šta liči, isti majmun sa onom bradom.
    Ako vidiš mercedes u pustinji šta bi pomisio, da ga je neko dizajnirao i napravo ili da se sam tu stvoro ni iz čega.
    Oko je najsavršeniji organ u prirodi, nemože slučajno samo od sebe da nastane.

http://i.imgur.com/dSVOJty.jpg

16. Dživdžan nad dživdžanima bogougodnim blaženopočivšim miropomazanim

17. Jooj, kad truleks umre jednom, pa kad ode u pakao, ala ce da se iznenadi, pa ce da bude ma nisam ja to stvarno mislio, pa ja sam samo trolovao, a djavo ga ubocne sa onim trozupcem udupe haha

18. Truleks Krpa
    Ateizam je ustvari religija i to najgora.
    To je samo teorija i ništa više.
    Daj mi prelazne vrste i jedan jedni dokaz i poverovaću u evolucju.
    Kad vidim da majmun prelazi u čoveka možemo da pričamo.
    Ako si ti od majmuna nastao ja nisam.
    E brt, a u šta ateisti ne veruju ako bog nepostoji. Šah mat jbg. sig.
    Hitler i Staljin su isto bili ateisti.
    Ti mora da si komunjara.
    Koliko treba da budeš glup da veruješ da bog nepostoji.
    Brate, ni ja nisam vernik, al ono, nešto postoji 100posto, neznam šta ali nije moglo tek tako da nastane ni iz čega da ga jebeš.
    Ako je evolucja tačna kako to da majmuni i dalje postoje.
    Prave se da ne veruju, čim se razboli eto ga u crkvi moli se.
    Jebeš ti tu teoriju pogledaj Darvina na šta liči, isti majmun sa onom bradom.
    Ako vidiš mercedes u pustinji šta bi pomisio, da ga je neko dizajnirao i napravo ili da se sam tu stvoro ni iz čega.
    Oko je najsavršeniji organ u prirodi, nemože slučajno samo od sebe da nastane.
    http://i.imgur.com/dSVOJty.jpg

http://i.imgur.com/UfS877u.gif

19. Па да, атеизам је болест, добро, није баш тешка болест као куга, али је болест.
    Е сад трулекс рече да болесни иду у цркву иако не вјерују у Бога, а атеисти су болесни углаву, и тако се ствара неки парадокс у универзуму

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.