Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Likovi koji se u 2016-oj loze na Drazu
A i na cetnike, partizane, kralja i Tita
Ložane tipične XD
Neviraju me cure koje srcu milksejk dok im je izbaceno dupe radi slikanja za instagram
или узму ону кафу у пластичној чаши за понети па је срчу кроз град да би биле кул. Ало цуро нико те не гледа мрш
Пипач љеба извини што се не ложим на малоумног крезубог лика који се дере у аутобусу
smeskaj se mmraleeeeeee
Cica drazo ce dobiti cir na zelucu od silnog nerviranja...
Ja bi nešto rekao i da Čiča Dražoa nervira i to što se zemlja okreće, a i što je južni pol na kontinentu Antarktiku, a severni nije nego je samo led (zaleđeni deo severnog ledenog okeana)
mene nervira kad konobar sporo naručenu robu servira
Đoto
nervira me kad na paketu pive pise gratis 5+1 a na kasi mi kuca kao jednu pouta 6
i ja je pitam kpa koja je poenta, mogu onda 6 iz frizidera uzeti, kaze ali niej paket
pa ja kazem pa isto me dodje, a ona ali nije isto hahaha
ja ok, i odoh
ne lazi bre vise :D
sad cu ti poslati sliku paketa
trebao si uzeti onaj paket sto se dobija casa uz pivo
i čašu bi mi naplatila :D
na isto te dodje :D
da makaronac u pravu si susreo si se sa onim sto se zove lokalni trgovci lopovi uzimaju robu koje idu u paketu a prodaju ih odvojeno da bi uzeli pare.naravno ti nijesi bio dovoljno pametan da sutnes prodavacicu pesnicom u koljeno.
http://oi64.tinypic.com/2rp304g.jpg
bar je Lasko ako nista drugo
laskala je