Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Molila me tim zivotom da ne zivim
šta sve nisam pokušao
nisam mogo da se smirim
kakvo je laško? jel govno kao što izgleda da jeste sa onim malim degenkom u reklami
dobro pivo, među boljim u limenci od naših balkanskih
da, fino, ja volim ono iz plasticne od litar
i ja je pitam kpa koja je poenta, mogu onda 6 iz frizidera uzeti, kaze ali niej paket
pa ja kazem pa isto me dodje, a ona ali nije isto hahaha
ja ok, i odoh
tu trgovci dobiju dobar rabat, pa zato uzimaju tako, a taj gratis su prazne priče
добро је лашко кад радиш на +35 па би попио шта било, онда легне одлично. али једно. после је говно. и иначе је безвезе 'нако.
макаронац, ја једном тако натрчао у роди (узгред, боље роде имамо него ви у босни ахахахах) акција била за никшићко неко, али по комаду, лименка шесет динара. а 4 комада у паковању тако 300 и неки динар. фалабогу, по комаду оно разграбили нема нигде, али стоје паковања, лепо распакујем три пакета, узмем 12 лименки и брм.
едита арадиновић: а није да баш ово има везе с твојом причом, кад мало боље погледам, ахаххахах
е нектар сам пробао пре неки дан први пут, да видим чиме се ви босанци хвалите.
пф, подсећа ме на бекс неки отприлике, ништа специјално, више сам очекивао.
Nektar je prošle godine bio bolji
Limenka je prosjek, dvolitra loša, flaša od pola litra staklena solidna
najbolja je 0.33 flaša
iskusno raspakivanje nikšićkog :D
pišaj po glupim rodama
Престаните о пиву јебо вам реме матер уста
ahahahha
pivo je dobro pice, osvezavajuce, zdravo
Pivo
E pa iz 0.33 sam i pio.
Nije nešto, ali svakako bolja piva imate nego mi u srbiji ahaahah
To mi reci hahahah