jedino ako se samo solo pomfrit jede.nije mi prakticno da npr jedem sniclu sa pomfritom.secnem komad mesa i jedem viljuskom,pa pustam viljusku ili noz kako bi uzeo pomfrit rukom.
Nikada mi nije bio jasan taj kult bureka u nas... Realno je prosek sto se tice ukusa, jedino sto ga vadi jeste to sto se dobija fina gramaza za malu cenu, nista drugo.
E jebiga aj taj pica burek mi nešto i nije toliko čudan/odbojan ali burek sa eurokremom, ili ovo kečap ili majonez na burek, to nekako jednostavno ne mogu da skapiram, a dolazim iz porodice gde je "normalno" da na leba preko džema namažeš i eurokrem...
cime se jede pomfrit?
nesto nisam u toku...
Srukama!
jedino ako se samo solo pomfrit jede.nije mi prakticno da npr jedem sniclu sa pomfritom.secnem komad mesa i jedem viljuskom,pa pustam viljusku ili noz kako bi uzeo pomfrit rukom.
E u tom slučaju u redu, ako je na istom tanjiru.
Nervira me ciganija koja u pekari jede burek s majonezom i kečapom. Brt.
Ja to nikad nisam video.
Ček stvarno postoje ljudi koji stavljaju majonez ili kečap na burek, aleksandre kilogram?
Pa to je gore i od ovih što se lože na eurokrem burek...
Preksinoć video, ciganija ogavna.
Burek s majonezom ne zvuci kao losa ideja, sta serete
Svako nek jede kako mu se jede
Iscudjavate se kao bosanci na burek sa sirom
masti sa majonezom
Ja sam video samo onaj pica burek i nikad ga nisam.probao ali znam da ide kao alva u trpkovicu kolju se taj i burek
Kolju se taj pica burek i burek sa mesom po prodaji
dere pica burek nema tu sta
Nikada mi nije bio jasan taj kult bureka u nas... Realno je prosek sto se tice ukusa, jedino sto ga vadi jeste to sto se dobija fina gramaza za malu cenu, nista drugo.
E jebiga aj taj pica burek mi nešto i nije toliko čudan/odbojan ali burek sa eurokremom, ili ovo kečap ili majonez na burek, to nekako jednostavno ne mogu da skapiram, a dolazim iz porodice gde je "normalno" da na leba preko džema namažeš i eurokrem...
Ja ijem burek smajonezom... Nije mi dovoljno mastan vako...
ja ga namzem mascu,stavim aleve odgore i sve to prelijem majonezom.
ocu da naguram pritisak preko 200.lajf goals
A dje ti je lajt jogurt?