Šta te nervira?

1. bez jogurta.kiselo mleko cepam

2. mažem ga čistom guščjom mašću

3. ja uzmem kantu masti i rukama oblikujem mast u oblik bureka i to jedem

4. Šarlo, ti očigledno nisi video lfašice od četvrt litre, lol. U odnosu na njih, obogaljeno polulitarsko je premija.

5. Pa de nadjose 0.4.
    sta sa mojim avatarom kao nervira te?

6. Malo me nervira ali vise plasi

7. kad vidim da je neko maksimalno ulickan i ide kao da je vladar sveta.malopre sam video takav par, maksimalno ulickani on odelo, sat..sve ima, ona sljasti. i idu kao neki vip..sad kao oni su bolji od mene, jesu kurac

8. labokv

kad vidim da je neko maksimalno ulickan i ide kao da je vladar sveta.malopre sam video takav par, maksimalno ulickani on odelo, sat..sve ima, ona sljasti. i idu kao neki vip..sad kao oni su bolji od mene, jesu kurac

Tuyna priča.

9. Labo sam glumi budalu pokušavajući da se opere od prave psihotične budale koji je slične stvari pisao, samo što je tad to i mislio.

10. i ovo mislim.a ti se pazi, za dva dana idem u bg ako te budem video napascu te sledja motkom

11. Trošarina rivajlvl.

12. Labo, nisam iz Beograda. Govorim malo pederski pa se možda stekne taj dojam. A što se napada tiče, samo me i možeš s leđa napasti, i to motkom.

13. I labavi ume da zabavi

14. Mickey Savage
    Labo, nisam iz Beograda. Govorim malo pederski pa se možda stekne taj dojam

Koliko presolidan sakriven šuk

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.