Šta te nervira?

1. i zaista, svi znamo dosta Aleksandara, ali ako bi se trazilo za izdvojiti nesto svojstveno njima ostali bi smo bez odgovora

2. Pa to, neko te pita "sečaš se Aleksandra iz osnovne"? Kooog?

3. Osim ako mali Ramiz pita Ljatifa za Pseta. Hahahah

4. Gde je Vidak tu je i Gojak

5. Bombaš bi zaista trebalo da se preispita zbog smejanja na tilmove postove, bez obzira na pobude iz kojih to radi.

6. Autore александаркг, da li mislite da je čoveku koji je strastveni partizanovac to stvarno najveći problem sa ličnošću? :D

7. Zar bombi i tilmo nisu isti lik

8. Ej, aca prodajem nalog drži pridike o moralnosti. Pseto priča o srpskim imenima, samo fali Boh da utrči sa "hahahah" i dan je kompletan.

9. Prodavanje naloga >>> prodavanje kulena

10. Cor7ez
    Ej, aca prodajem nalog drži pridike o moralnosti

Dupe bi svoje dao da možeš da izvedeš to, ali nema te večernje školice s marketinškim kursom koji bi te naučio bilo šta sem kako da nekoj STR isporučiš dvadeset zlatiborac posebnih salama i šest čajni na mesečnom nivou.

Pod dva, druže, ja uopšte nisam pričao o moralu, ali shvatam što ti to ne razumeš, to ti je problematično malo reklo bi se po nekim ranijim postovima.

11. Aco hoces da kupis nalog?

12. Hahahahahhaha jebi

13. Degenko sa grbom na kome su spojene dve nespojive tradicije, trgovački putnik koji voajeriše ljude i smeje se tuđoj nesreći koju pritom gleda i da fotografiše, pa ja evo ne znam, ako ovakve betonligaše ne možete da predriblate jebajiga

14. Dobro bre Rasni, bavi se odbanima i to.

15. Rasni, kako nismo predriblovani, ja sam tacno izracunao po ISO online dribling sistemu da sam predriblan 74,8℅ ahahahahahah

16. Neka pusti tebe i Bombija da trolujete kao SmaReme

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.