Šta te nervira?

1. Nervira me ovo nakaradno davanje imena deci, gde su spremni da ga obeleže za ceo život samo da se razlikuju od drugih.

2. Pun kurac Rea, Tea, Nea, Relja, Vidaka i ostalih. Skoro sam video da je neko dao ime detetu po nekoj indijskoj boginji. Veze svezom nema.

3. То са именима је почело највише кад су турске серије тек дошле код нас типа 2009 2010 па ондак дају тада младе маме деци имена по омиљеним ликовима из турских серија типа Езел Хурем Ферхунде итд хаха

4. Vidak zapravo nije neko novo ime

5. Mislim, isto je glupo kad se poštuju običaji pa daš po dedi ime Dragutin, Milanka, Persa, Adam.

To ostavlja posledice na čoveka. Znam lika Adama i ceo život se sramio kad teeba da laže ime. Pa pogledajte našeg labokv, on se zove Miladin. Mislite da ovo što je psiho nema malo veze s tim?

6. Druze ti se zoves mladen jesi realan? Jesu te zvali mladja hahahaha

7. Pa u tome je fora jbt, sto su iskopali Vidak i Relja ko zna odakle, neka najstarija srpka imena i te fore i sad štancuj. A kod ženskih imena je tek šou.

8. Pa bolje vidak nego mladja

9. Pa dobro, obzirom na tvoje albanske korene i poreklo, kapiram da su ti ta neobična imena obeležila detinjstvo i život.

10. A jebati ga, djeci nikako ugoditi, ako mu das ime Aleksandar moze biti da je neka hipstercina pa ti danas sutra dodje sa pricom “nisi mogao neko originalnije ime sa smislis” a mozes mu dati ime Manojlo a ono ispadne neki random lik sto samo hoce da se utopi u masu pa ti kenja sto si ga obelezio imenom

11. Ne znam zasto se ljutis jbg ruzno ime pa ruzno sta sad. Evo i bombili koji je po nekom difoltu na tvojoj strani jer mene kao nesto napadate ce ti reci isto sto i ja: nije mladja bas tako ruzno ime ali je bas daunasto poput nebojsa-nesa

Vidak je staro srpsko ime 700 puta muzevnije od mladja (nije bas krsman muzevno al jbg) jbg pa se ljuti koliko hoces, relju nisam pomenuo pa ga dzaba implementiras u razgovor u cilju skretanja sa prvobitnog kursa razgovora. Cao mladjo

Edit: i nemam nikoga u porodici/familiji da se zove vidak da se razumemo

12. Da, Aleksandar je bas ono, preduslov prosecnosti da ga jebes, znas ono kad ne znas kakvo ime dati, ajd Aleksandar

13. Ja se zovem aleksandar, nemam problem sa time. Marko darko dragan nikola zoran aleksandar stefan dusan sve je to ko na traci nebitno totalno ali jebeni mladja jos sa niskim izgovorom pa lol

14. крсман најаче име

15. Pa nema dalje od krsman ja nikad ne bi sprdao nekoga ko se zove krsman

16. Vidak skroz kul ime. Za ova dvosložna kereća imena Rea, Tea, Nea se slažem doduše.

Moja rođaka dala sinu ime Leo. Msm...

Mislim, isto je glupo kad se poštuju običaji pa daš po dedi ime Dragutin, Milanka, Persa, Adam

Šta je bilo Ćilmo, deda nije prepiso kuću na tebe? Hahaha

17. Slazem se i ja, to tea rea ena nea su imena za kerove jbg al za vidak se ne slazem

18. Aleksandar je bio žicer za roditelje, kao neutralno ime i to. Al problem je ako se Acko razvije u ružnu jedinku, onda ima dvostruki problem da se dokaže u društvu.