Klipani koji drežde ispred kladionica.
Bircuzi sa sve notornom klijentelom.
Pešaci koji naglo menjaju pravac kretanja.
Staza za pešake na Pančevcu (kad već nema biciklističke).
Prodavci koje ne uspevam da otkačim.
Uvaljivači kojekakvih sabranih dela u luksuznim pakovanjima i po povoljnim cenama.
Jeftini tepisi.
Sobne biljke na izdisaju.
Kad me neko zagradi na parkingu.
Ljudi kojima smeta promaja.
Majav će ti baciti staklenu flašu sa prozora kada blejiš noću sa ortacima na klupi ispred zgrade. To je ona, ona radi to. Šteta što sam tek sad izvalio ko je to bio
Majav će ti baciti staklenu flašu sa prozora kada blejiš noću sa ortacima na klupi ispred zgrade. To je ona, ona radi to. Šteta što sam tek sad izvalio ko je to bio
I ukinuti im pravo glasa i pravo na vozacku
Nema goreg stvora od gradskog penzionera.
Klipani koji drežde ispred kladionica.
Bircuzi sa sve notornom klijentelom.
Pešaci koji naglo menjaju pravac kretanja.
Staza za pešake na Pančevcu (kad već nema biciklističke).
Prodavci koje ne uspevam da otkačim.
Uvaljivači kojekakvih sabranih dela u luksuznim pakovanjima i po povoljnim cenama.
Jeftini tepisi.
Sobne biljke na izdisaju.
Kad me neko zagradi na parkingu.
Ljudi kojima smeta promaja.
Pa znojavom mi smeta kad sam na mestu gde veštački cirkuliše vazduh a ti nazovi to kako želiš
Da, znojav sam bebo
Znao sam da si dosadna persona i privatno, gospa Majov
Ukidanje prava glasa za starije od 55 bi svelo stranke tipa sns i sps na statističku grešku
Ja bi i govnima studentskim zabranio da glasaju, samo ko prima platu ili je preduzetnik pa i najmanji neki i uredno plaća porez da sme da glasa.
треба свима укинути право гласа, ком курцу служи демократија овде уопште?
Hahah kakav smaracki post Majev, neverovatno je da ona bukvalno nikad za fazon 10 godina na sajtu nije napisala iole zanimljiv post
Eto, posle mi oterali tvog ortaka dzimija
Haha ne kontam te uopste ps
Koji kurac majav došla odjednom zar se vuki popravlja rejting?
Sta ne kapiras dzimi je tu zbog riba a ti teras majuv sada
Ma tu je ona koliko mi deluje stalno, samo sto uglavnom smara po komentarima, a retko po forumu
Realno ribe kakve su na sajtu bolje da ih nema, ili smaraju kao ova ili traze paznju nalozenih nejebaca, to su sajtuse one rade to
Sajtuše hahahahah jel to Kandidarev izraz
Ma ne znam ko je taj lik, ovo je pre odvalio Cara ili Pjer valjda, nisam siguran
https://vukajlija.com/pretraga/izraz?q=sajtuša a ima def
Јеси ти коза да блејиш?