Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Нађи посао пичка ти материна, или се бар помери са својим квартовским пацовима у неки паркић где ником не сметате. Таман ћеш поштедети комшијску баку погледа на твоје нимало репрезентативне гениталије кад дође интервентна да вас истреса.
Evo je jos jedna maltretirana glava vidim
Прави си профајлер. Седи поред овог на клупицу па гледајте како пролазе девојке и коментаришите како се која од њих јебе. Гледајте да то буде што гласније, како би се и она уверила у количину гето-тестостерона.
Maltretirana glava koja nema nijednog ortaka navodi takav primer jbg, teske traume iz detinjstva
Mislim... Sta reci
Гамби, који је теби? Ниси био овакав раније. Сећам се да сте ти, Енеми, Изи и Филозоф били најопуштенија екипа на сајту. Откад си се вратио, нон-стоп тражиш разлог за свађу, имаш потребу да све прозиваш, не разумем.
Ne znam o cemu ti brt, kakva svadja, samo komentarisem. A da sam bio cvecka pre, nisam bas heh, pomesao si nesto
Trazi da ga neko izlupa XD
gamby нови маестро хаха. Онтопик: какве трауме из детињства? Био сам лепа девојка којој су са клупице добацивале џукеле џиберске са којима се идентификујеш? И шта тебе боли курац шта ја пијем и шта славим, и да ли уопште славим (а не славим ништа).
Pa kad si slovak haha
Peknje ti ga spakujem.
Debilu ne moras dobacivati ribama kad sedis sa ortacima na klupi i pijes pivo, pusis buksnu ili nesto. Bas si nubara
A ocigledno su te takve glave maltretirale kad toliko hejtujes takve bleje i imas toliko predrasuda
Па ја не морам јер нисам дегенко, за разлику од тебе и колеге. И никад нисам пушио буксну, то смрди и штетно је + је клошарски. И нико ме није малтретирао, него ме иритира кад је неко толики слепан да не може да сконта да СМЕТА људима и да треба да се помери јер неко ради ујутру. И ја сам доста ноћи провео на таквим местима, само стрејт, и нисам изазивао потребу да ме било ко гађа било чим са прозора, јер нисам асоцијални шљам кога боли курац за друге.
Ne vari, ne slavi slavu, ne pije pivo, hejtuje bleju sa ortacima, gnusa se dobacivanja devojkama
Ni najmanje skolski primer maltretirane glave
"Хејтујем" беспотребно коришћење англицизама, и "хејтујем" реч "блеја" јер нисам овца па да блејим. Дружење не "хејтујем".
И кад су у питању такве квартовске лобање као што си ти, ви малтретирате само кад осетите да идете на сигурицу. Не залећете се тамо где је тврдо. Знам за прегршт ситуација кад су закржљали мозгићи, додатни омамљени јефтиним пивом и лошом вутром погрешно проценили пролазника, па је било "немој брате, нисмо се разумели".
Кењаш мени што не славим славу жвалавче, а толико си пара бацио на канабис да си од новца својих родитеља (пошто си незапослена гњида) финансирао да се од главе до пете опреме бар 2 јуришна вода неког новог будућег УЧК. Типичан представник наркоправославља.
Vidis koliko si ogranicen, poistovecujes sve ljude koji bleje u kraju sa agresivnom sirotinjom, to je zato sto su te takvi maltretirali i imas traume. I sad pricas kao deda neki, nisam ovca da blejim, deca sa klupe posao da nadju i tako to, tezak nelol
Hahah da ja sam pravoslavac sig. To za slavu je samo da docaram koliko si nedomacinska lobanja i debilko. Zao mi je sto nadnicarska glava poput tebe ne shvata da postoje ljudi koji nisu fizicki iscrpljeni nakon posla da mogu da izbleje u kraju do 2 3 i rade sutra normalno
Теби је шиптар изгледа попио и то мало мозга што си имао. Дан је јебено ограничен. Сви ми имамо на располагању 24 сата. И Никола Тесла и неки рандом бескућник. Сад ти мени објасни како радиш било шта, ако дођеш у 5 ујутру кући пијан и дрогиран, након целоноћног малтретирања комшилука, али не малтретирања лицем у лице, него испуштањем неартикулисаних звукова, пуштањем прегласне музике са мобилног телефона, и префласним разговором на неку небитну тему, типа теорије завере. И ти које ти називаш "децом" су магарци од 20+ година. Тај исти деда са којим ме поистовећујеш је у тим годинама већ имао рат, рањавање, и троје мале деце.
Мајмуне не шири тему на личне нападе на мене, ниси у праву, прича је кренула тако што сам ја написао да се ПОМЕРИШ ЈЕБЕНО. СМЕТАШ. Јеси толико ретардиран да то не разумеш? Или си ометен у развоју или ти није стало до пар стотина људи, твојих комшија. А ако ти није стало до комшија, онда си и заслужио да ти неки пандур сишао са планине скида кинеске гаће свако друго вече.