Šta te nervira?

1. Grok, miriše na biber! Imam i ja to, nosim u torbici da prsnem mangupe poput Bohora gospodina

Inače Boh, ja sam kuhinju doktorirala već

2. Promaja u glavi dok je kljuc u bravi

a nas dvoje iza vrata

3. Мирише на бибер зато што и у биберу постоји надражујућа супстанца из породице пиперина која је сродна капсицину тј. активној супстанци већине спрејева и гелова за самоодбрану. Капсицин је много потентнији.

4. И да, кад је у питању прскање бохора, имај у виду да појединце, поготово оне са уличним искуством, прскање надражујућим средством може само да разјари. Овај додатан бес и адреналин може само тебе да угрози, с обзиром на чињеницу да си женско и физички слабија.

5. sranje je sprej,dovoljno je samo da se okrene glava kad vidis da ima to sranje i ne moze ti nista.

6. Kapsaicin je ipak sastojak, u pravu si Grok. Bila sam ubeđena da je samo biber jebeni

7. лабокв, није баш тако, поготово ако је спреј у питању.

8. Hahaha ja prsnula malo u sobi, svi pobegli :D Daj labokv, kakve si ti to amaterske sprejeve probao
    Čak je rizik i da samom sebi naudiš, koliko se rasprši u vazduhu

9. Ако кренеш на неког ко носи гел, и још прецизно гађа, у проблему си

10. мада си свакако у проблему ако окренеш главу противнику, макар и на секунду

11. A nisam primenjivala, sprdam se i ne nosim naravno, samo ga imam eto slučajno

Klonim se ja svake agresivnije situacije, sukoba i nasilja bilo koje vrste

12. valjda zavisi sve od situacije sta znam

13. Гел за самоодбрану може да се користи да се заљути храна, само га треба разблажити, и то у неком односу типа 1:10000

14. Gel nisam ni videla, a ni čula za to iskreno, do sada. Kako se to uopšte koristi?

15. Исто као и спреј, само нема колатералне штете и не можеш да угрозиш себе, чак ни ако аплицираш уз јак ветар. Потребно је мало вежбе, али нема боље алтернативе када су надражујућа средства у питању. Кад су брендови и варијације у питању, иде Sabre red, па 10 празних места, па сви остали.

16. A onda je sprejom veći adrenalin nekako, šta znam

17. Ако ти је до адреналина, прошетај гола кроз циганмалу или сабирни центар за мигранте.

18. elektrosoker je bolji valjda od spreja

19. elektrosoker je bolji
    http://i.imgur.com/ugfNLDz.png
    valjda od spreja

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.