Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Зашто је пичка?
Nije picka. Ako je napadnut moze da uzme sta oce bilo to vatreno, hladno oruzje ili neka letva, piksla ili cigla
То сам управо хтео да кажем. Ако овај повлачи "природно право" да неког цима само зато што је виши/шири итд. , онда овај други има право да му се маме најебе свим средствима.
Dobro ajde, ima to neke logike ali jbg meni je svejedno pickasto potezati bilo kakvo oruzje
brate jednostavno je, ako je dogovorena ferka, onda nema oruzja jer je to pickasto, ali ako neces konflikt, a neko te prisili na to, onda moze sve
Od zemlje pa do svemira
Sve me sada nervira
Duša mi je puna nemira
Znam lika sto je naprskao drugog lika suzavcem pa ga onda istukao, ne znam kako to da komentarisem
Snalažljivost XD
E pa taj fazon tronozo, to je to ustvari
Hah Maestro
Нешто се размишљам ко би набоље одговрао опису жртве из твоје приче - Миша Вацић.
Fendera “vidjenija ozbiljna glava” iz cuprije maltretira i dan danas samo njih dvojica to nazivaju drugacije fender mu je zahvalan na tome
Ali ne u samoodbrani nego krenuo s namernom da ga bije al ga naprskao prvo da ne rizikuje
Pa dobro sta sad pickasto je al odradio je sta je hteo
A ja znam biberom u spreju, aha
То није бибер него паприка.
Добро да није узео електрошокер уместо спреја.
Grok moram da priznam, iznenadila sam se stavovima i oštroumnošću. Svakako, delimo isto mišljenje
EDIT: Ne za papriku, da se razumemo
За паприку није мишљење, него чињеница. Наиме, pepper на енглеском може да значи и бибер и паприка. Неко је једном давно лоше превео, други су пренели без fact checkinga, али то не значи да тако треба и да је тако исправно.
Deli ona
Ajd u kuhinju
paprika je srpska rec