Šta te nervira?

1. Зашто је пичка?

2. Nije picka. Ako je napadnut moze da uzme sta oce bilo to vatreno, hladno oruzje ili neka letva, piksla ili cigla

3. То сам управо хтео да кажем. Ако овај повлачи "природно право" да неког цима само зато што је виши/шири итд. , онда овај други има право да му се маме најебе свим средствима.

4. Dobro ajde, ima to neke logike ali jbg meni je svejedno pickasto potezati bilo kakvo oruzje

5. brate jednostavno je, ako je dogovorena ferka, onda nema oruzja jer je to pickasto, ali ako neces konflikt, a neko te prisili na to, onda moze sve

6. Od zemlje pa do svemira
    Sve me sada nervira
    Duša mi je puna nemira

7. Znam lika sto je naprskao drugog lika suzavcem pa ga onda istukao, ne znam kako to da komentarisem

8. E pa taj fazon tronozo, to je to ustvari

Hah Maestro

9. Али ти то нећеш урадити, јер тај сад носи пиштољ ако је жив/на слободи.

Нешто се размишљам ко би набоље одговрао опису жртве из твоје приче - Миша Вацић.

10. Fendera “vidjenija ozbiljna glava” iz cuprije maltretira i dan danas samo njih dvojica to nazivaju drugacije fender mu je zahvalan na tome

11. Ali ne u samoodbrani nego krenuo s namernom da ga bije al ga naprskao prvo da ne rizikuje

12. Pa dobro sta sad pickasto je al odradio je sta je hteo

13. Znam lika sto je naprskao drugog lika suzavcem pa ga onda istukao

A ja znam biberom u spreju, aha

14. То није бибер него паприка.

15. Добро да није узео електрошокер уместо спреја.

16. Grok moram da priznam, iznenadila sam se stavovima i oštroumnošću. Svakako, delimo isto mišljenje

EDIT: Ne za papriku, da se razumemo

17. За паприку није мишљење, него чињеница. Наиме, pepper на енглеском може да значи и бибер и паприка. Неко је једном давно лоше превео, други су пренели без fact checkinga, али то не значи да тако треба и да је тако исправно.

18. Deli ona
    Ajd u kuhinju

19. paprika je srpska rec

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.