Šta te nervira?

1. Спустићу ја категорију ако те је срамота, није проблем.

2. Imaj u vidu da sam vekovima trenirao sa šaolin monasima i da te mogu ubiti na preko sedam stotina različitih načina i to samo koristeći levi testis. Jebeno si mrtav, Slovak.

3. Kaži mi, jesu li te i u srednjoj maltretirali?

4. Сад покушаваш да окренеш на зајебанцију јер си свестан да би у случају физичког конфликта био приморан да поједеш сва говна која си изасрао.

5. Ali tad već kreće psihičko prženje

6. Све ћу ти рећи, само уживо батице.

7. Uživo ne verujem da bi smeo tako da mi se obratiš.. hrabar si samo preko interneta, mršavi

8. Рекао сам ти, јави се кад будеш био у близини. А сад да не давимо тему, рекли смо шта смо имали, ово се може само крвљу решити.

9. Govno debelo nejebačko, iz tebe kipe frustracije, kiselina i maltretiranost..

10. Добро, и ти ћеш имати прилику да пробаш да ме малтретираш, немој да смараш тему као што смараш комшије, паразиту.

11. Ово је туторијал како укротити Грока:
    -

12. Ne, sad se rade druge stvari, maltretirao sam te baš kad je trebalo da ti nikad ne izrastu muda, devojčice, e sada te treba samo gledati kako patiš i fejluješ u medjuljudskim odnosima, pogotovo onim sa suprotnim polom, i uživati u plodovima rada u osnovnoj i srednjoj. Vidiš kako si kiseo, želiš da se svetiš za traume nad nepoznatim čovekom sa interneta kome bukvalno nisi oči video. Jel vidiš.

A ja te zovem na meni pivo, a za devojčicu gusti od breskve.
    Whats d difrens bitvin mi en ju (mi en ju)

13. Не пијем са клошарима, јебига. Сад се само џабе настављаш, изгубио си на сваки могући начин. ЗНАШ да су моји аргументи јачи од твојих. ЗНАШ да у тучи са мном 1 на 1 не би имао шансе. Уместо да лепо искулираш и размислиш мало о свом животу, ти сада покушаваш да спасеш оно мало достојанства на овом саиту што ти је остало (свакако нећеш успети у томе, пошто си слинави дупли). Мислим да ипак тебе пуцају неки флешбекови на основну и средњу док читаш моје редове.

14. Nemoj da peniš, debeli. Slobodno nastavi da pobedjuješ po internetima ako će ti to pomoći da zalečiš traume. Opusti se :)
    https://m.youtube.com/watch?v=AUcBbShv5R0

15. И ти слободно настави да се курчиш са дуплог и да клошариш испред зграде у трећој деценији живота. Словачка плаче за таквима. Срећа па си сисица која гледа у под док је напушава шеф Словак, иначе би направио конфликт, па не би могао више да радиш ни те најбедније шљаке.

16. Jesi Slovak, čim ovoliko navlačiš poene za njih, to se vidi, vidi se to. Znate da ste pičke i Srbi vam oduvek lupaju šamare i karaju Slovakinje. Suoči se sa istinom, pičko debela katolička. Što me niste prebili onda kad sam ušao iza šanka da sam sebi natočim pivo, jer me matora Slovakinja kelnerica kulira 10 minuta jer sam opet prethodnog dana pretio da ću da im polupam inventar jer mi je rula u herni progutala 50 evra i nije otkucala kredit a pare nije htela da mi vrati, al sam ipak izvuko kintu a ona me omrzla pa me drkala tako. Nego me vas deset izvuklo napolje, dok vas ja usput kovem po glavama a vi se sklanjate hahaha pičke malene.

17. Тхилмо ти си?

18. Sad već postaje opasno, umešao se i Marko, teško da ću izaći na kraj sa ukupno 270kg žive vage

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.