Šta te nervira?

1. Ja secem kurac ako nije trazio farmerke na pijaci ili eventualno teranova-njujorker-c&a-h&m

2. Ja secem kurac ako nije trazio farmerke na pijaci ili eventualno teranova-njujorker-c&a-h&m

Sijeci slobodno ako mislis da treba, al kazem ti, nisam stvarno, nemam razloga da lazem. Sutra idem da kupujem, pa cu vidjeti kako bude ovaj put

3. ozbiljno ne znam kako ne možeš da nađeš, bukvalno svuda imaš deo sa regular fit pantalonama i farmerkama, štaviše sve manje viđam te skinny fit, više viđam ovih normalnih

4. Kako se to traže farmerke i odvaja dan za kupovinu generalno to mi nikad nece biti jasno
    E Nenade videla sam ti farmerke imas dobre tu i tu
    Ok sutra idem tu i tu po to i to pa cu da kupim
    Dobar dan dajte mi farmerke dolazila devojka jedna da gleda
    Evo
    Hvala
    Prijatno
    Prijatno
    Ili
    Što kasniš slepče čekam te 15 min
    A prolazio tuda i svratio da kupim farmerke izvini
    Ok šta ćemo
    Vinjak i običnu
    Meni isto
    Sve ostalo je pederastije od farmerki s uskim nogavicama

5. eo ga ovaj mužjak što pije vinjak, bravo brate svaka čast xd

6. Hvala puno znači mi to
    Deset godina pre nego što ste počeli da ga zovete vinjau jebem li vam dan krvavi

7. mujo idi u koton tamo ima svega xD

inace legend je najjaca marka ikada, evo do sad nisam znao da su nasa marka ali svakako dominiraju previse tj samo tamo i kupujem u zadnjih par godina

8. a u da se pođe do novog pazara nije daleko kada čovek želi sebi da ugodi

9. а чуј леџенд најјача марка икад хахах ма дај бре зајебавате ли се овде шта радите то

10. да се разумемо, готивим ја фармерке из леџенда, добар је њихов тексас и имам бар 3 њихова модела који трају 5 и кусур година и и даље изгледају одлично, али брате ставити их испред вранглера, ли купера, левиса или дизела ма дајте немојте да се зајебавамо

е кад смо још код тога тифани има до јаја тексас оно баш до јаја а испод 5к, отприлике као у леџенду

11. Solidan je Legend nema šta
    U odnosu cena kvalitet mu možda i nema ravnog

12. sa legendom i waikikijem imam losa iskustva, ali mozda je i do modela bilo

najbolje sam kupovao u levisu i springfildu

13. Dobro, meni je najjaca ikad

Pa bas to sto kazes, najvise imam njihovih i najbolje mi idu i zato su meni bolje od drugih

Nekome bolje stoji jacob cohen, nekome kod sanje na okretnici, do coveka je

14. Nadjoh prilicno lako ovaj put

15. Jesi u pancevu bio?

Meni legend i ne odgovara nesto jbg slozio bih se sa coom da ga malo previse uzdizete

16. Kakvom kurcevom Pancevu? U Uscu bio

17. A lazes brate bio si u pancevu na pijaci sig(sig)

18. A lazes brate bio si u pancevu na pijaci sig(sig)

Hahahah a dobro jeste, provalio si me

19. Daj malo opširnije o kupovini, ne možeš ovako danima da praviš hajp i onda kažeš samo e ljudi kupio sam

20. Ove uske farmerke za muskarce i ostali pederluci. Boli me kurac ko to nosi, ali me nervira sto zbog tog retardiranog modnog krika, normalan covjek mora da prodje 3 grada da bi nasao normalne heteroseksualne farmerke, koje pritom nisu ni izbijeljene, ni iscijepane, nemaju sljokice, lancice, resice i muda marjanova...

Bukvalno ne postoji radnja koja nema regular farmerke. To što si ti slepac je drugo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.