Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja secem kurac ako nije trazio farmerke na pijaci ili eventualno teranova-njujorker-c&a-h&m
Sijeci slobodno ako mislis da treba, al kazem ti, nisam stvarno, nemam razloga da lazem. Sutra idem da kupujem, pa cu vidjeti kako bude ovaj put
ozbiljno ne znam kako ne možeš da nađeš, bukvalno svuda imaš deo sa regular fit pantalonama i farmerkama, štaviše sve manje viđam te skinny fit, više viđam ovih normalnih
Kako se to traže farmerke i odvaja dan za kupovinu generalno to mi nikad nece biti jasno
E Nenade videla sam ti farmerke imas dobre tu i tu
Ok sutra idem tu i tu po to i to pa cu da kupim
Dobar dan dajte mi farmerke dolazila devojka jedna da gleda
Evo
Hvala
Prijatno
Prijatno
Ili
Što kasniš slepče čekam te 15 min
A prolazio tuda i svratio da kupim farmerke izvini
Ok šta ćemo
Vinjak i običnu
Meni isto
Sve ostalo je pederastije od farmerki s uskim nogavicama
eo ga ovaj mužjak što pije vinjak, bravo brate svaka čast xd
Hvala puno znači mi to
Deset godina pre nego što ste počeli da ga zovete vinjau jebem li vam dan krvavi
mujo idi u koton tamo ima svega xD
inace legend je najjaca marka ikada, evo do sad nisam znao da su nasa marka ali svakako dominiraju previse tj samo tamo i kupujem u zadnjih par godina
a u da se pođe do novog pazara nije daleko kada čovek želi sebi da ugodi
а чуј леџенд најјача марка икад хахах ма дај бре зајебавате ли се овде шта радите то
да се разумемо, готивим ја фармерке из леџенда, добар је њихов тексас и имам бар 3 њихова модела који трају 5 и кусур година и и даље изгледају одлично, али брате ставити их испред вранглера, ли купера, левиса или дизела ма дајте немојте да се зајебавамо
е кад смо још код тога тифани има до јаја тексас оно баш до јаја а испод 5к, отприлике као у леџенду
Solidan je Legend nema šta
U odnosu cena kvalitet mu možda i nema ravnog
sa legendom i waikikijem imam losa iskustva, ali mozda je i do modela bilo
najbolje sam kupovao u levisu i springfildu
Dobro, meni je najjaca ikad
Pa bas to sto kazes, najvise imam njihovih i najbolje mi idu i zato su meni bolje od drugih
Nekome bolje stoji jacob cohen, nekome kod sanje na okretnici, do coveka je
Nadjoh prilicno lako ovaj put
Jesi u pancevu bio?
Meni legend i ne odgovara nesto jbg slozio bih se sa coom da ga malo previse uzdizete
Kakvom kurcevom Pancevu? U Uscu bio
A lazes brate bio si u pancevu na pijaci sig(sig)
Hahahah a dobro jeste, provalio si me
Daj malo opširnije o kupovini, ne možeš ovako danima da praviš hajp i onda kažeš samo e ljudi kupio sam
Bukvalno ne postoji radnja koja nema regular farmerke. To što si ti slepac je drugo.