Šta te nervira?

1. Ja farmerke kupujem u lewisu, tom tailoru, dieselu, mustangu ili tommy hilfigeru. U svakom od ovih tesko da ces naci te pedersko-sabanske kombinacije.

2. Jbt Mujo u trznom centru ne mozes naci farmerke.

3. paninaro
    ja naravno nosim samo farmerke jacob cohen ali ne idi tamo bolje ti je

Hahahahaha kakav je ovaj brat papak ali drag mi je jebes ga hahahaha

4. Ја фарке купим у тржном и носим их ево тек 3 године ускоро четири

5. Ja farmerke kupujem u lewisu, tom tailoru, dieselu, mustangu ili tommy hilfigeru. U svakom od ovih tesko da ces naci te pedersko-sabanske kombinacije.

Jel moguce onda da sam ja toliko kurceve srece da sam uvijek nailazio u periodu kad nema nista dobro u ponudi? Pogledacu bas sad za koji dan, valjda ce se naci nesto

6. ti si mujo osoba sa posebnim potrebama

7. ti si mujo osoba sa posebnim potrebama

popusi kurac

8. Bukvalno ovo sto su ti rekli, ja kapiram da udjes u ove radnje ima se pomucis da nadjes nesto pedersko opisano

9. one uske skroz uz telo a skracene do iznad cukljeva ne mogu da verujem da neko to nosi.ovo sto je sad u trendu je dokaz absolutne dominacije gej lobija u svetu mode

10. Bukvalno ovo sto su ti rekli, ja kapiram da udjes u ove radnje ima se pomucis da nadjes nesto pedersko opisano

Pogledacu bas sad kad budem isao, da li sam do sad uvijek nailazio u losem periodu ili sta vec, ne znam, ali sam jako tesko nalazio i po tim radnjama. Trazim ono najobicnije, regular fit, jedna boja, ili klasicna ona plava ili one tamne (dark wash), nije da imam neke posebne prohtjeve.

one uske skroz uz telo a skracene do iznad cukljeva ne mogu da verujem da neko to nosi.ovo sto je sad u trendu je dokaz absolutne dominacije gej lobija u svetu mode

O tome i pricam, jebala ih moda, i za patike mi idu na kurac, ne razlikuju se vise muske i zenske, ali njih ipak lakse nadjem

11. Bas kenjas mujo da si usao u springfild,zaru,tom tejlor,legend,ma bilo sta imaju regular fit obicne i to je to. Vidi se da glasas za dodika ne umes u trznom centru da nadjes farmerke

12. Bas kenjas mujo da si usao u springfild,zaru,tom tejlor,legend,ma bilo sta imaju regular fit obicne i to je to. Vidi se da glasas za dodika ne umes u trznom centru da nadjes farmerke.

Ti jos onu diskusiju nisi prebolio?

13. Мујо шалваре носи, што би он морао да зна Арманијеву јесењу колекцију. Да га глава после боли?

14. Salim se mujo malo,srecno sa kupovinom farmerica

15. Salim se mujo malo,srecno sa kupovinom farmerica

Hvala, sutra idem, valjda ce se naci nesto jbm ga

16. Ja sam gledao regular u waikikiju u novom merkatoru prvo pojeo sarajevski sa lukom(kod cice) pa isprobavao malo i pitao pitanja prodavacicu popio sam i pivo. Kupio sam neke kretenske pantalone necu ih obuci nikad. Cene pristupacne.

17. To je tursko govno bolje da jos 1500 fazon i uzme farmerke. Legend preporuka,ok cene top kvalitet jos domaca firma,nek crknu zapadnjaci

18. Koliko su te legend farmerke

19. negde 3-5,5 hiljada msm najcesce. Al kvlt. bolje jedne te nego dva govna iz waikikija

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.