Prijava

Nisam znao za taj izraz, ne koristi se u mom gradu ali evo saznao sam šta je, i mene nerviraju jebemo ih usta ale ale sad sam najveci hejter japija

Nisu to japiji nego enterprenueri. Masovno su se pojavile te kao biznis škole lijepih ali plastičnih (po svakom kriterijumu) ljudi, koji nas uče kako da budemo ne dobri nego najbolji u tome što radimo, svaku prepreku gledati kao izazov i bla bla. Piramidalne šeme koje evoluiraju.

fine su one pičke kad dodju u ona poslovna odijela pa onako ozbiljne sve ka da oće da me ispljeskaju po guzici

Fine jesu ko je hipohondar :) One su tu samo zbog para, nije da ništa ne rade, ali jebeš ti to, pričao sam s masu njih (protiv svoje volje) i svaka bi verbalno da te iskoristi. Ako si ikad upoznao Marka Milačića i njemu slične, onda ti je jasno što žude da neko isprave popriča s njima. Što reče Džoni Roten, "Jednostavno ne kapiraju".

Poslovna varijanta kod riba je okej, to volim i lozi me i kad bi je cuo da palamudi o drasticnim promjenama BDP-a u Surinamu, bilo bi mi slatko u fazonu "ma sto se ti za to brines tulumbice mala" dok sa druge strane ovi ulickani pedercici koji nisu jos ni pripravnicki staz zavrsili, tripuju nekog Harveya Spectera zaslužuju batine najstrasnije jer vec tu vidis kakvo ce to govno arogantno da bude iako ce vrlo vjerovatno biti ispod prosjecan u svojoj struci.

ma ja se samo opuštim i slušam je što priča a nebitno što ako si već zaglavio na takvom sastanku iskoristi vrijeme najbolje pa ja primijenim mudrost jednog lika koji me je naučio kako se gleda mulen ruž kaže "mojne gledaš tamo vamo sise i guzice su svuđe izgubićeš vrijeme na skretanje pogleda i to nego odaberi jednu koja ti se učini najbolja i gledaj samo nju" i tako ja odaberem guzatu neku u mrežaste čarape i pratim je kako se kreće i to.

isto važi i za lido.

nisam znao da ima tema i za nejebičare

Laze slaninaro, ja sam bio jednom sa njim na sastanak, picke vidio nisam

ka da bi ja tebe vodio nedje dje ima žena

A bogomi bih posa' napravio i da ima žena

meso, e oni, sto rece pildu arogantni smradovi koje treba tuci sa i bez razloga

Feministicka retardirana propaganda koja unistava filmove praveci sve muske likove nesposobnima a sve zenske likove nadljudski i natprirodno sposobnima i neunistivima. Osim sto krsi osnovne zakone prirode, ne postize nista, jer niko nije toliko glup da popusi pricu da su zene fizicki jace od muskaraca, a s druge strane nije ni privlacno, da mozes da kazes da doprinosi seksipilu lika ili tako nesto, vec samo sjebe film.

а мали мујо сигурно има на уму оно говњиво остварење Оушнс ејт или како се већ зове са све женама у улогама мрште

A crni Bond, a?

I to isto. I pederska propaganda isto. I ona trans-kurac-palac-zarobljen-u-tijelu i slično. Upropaste sa nekim od tih sranja svaki novi film.

а мали мујо сигурно има на уму оно говњиво остварење Оушнс ејт или како се већ зове са све женама у улогама мрште

Nije trenutno, trenutno me trigerovalo jer sam čuo da će novi Terminator biti isto neka feministička pizdarija, ali generalno ima gomila filmova sjebana sa propagandom

da se razumjemo Terminator je Terminator, svakako jaci od ljudi tu bi jos i bilo logicno, nego sam cuo da ce i Terminator i glavni lik ljudski biti neke nenadjebive zene a Svarceneger ce biti samo formalnost, nadam se da nije istina, ali to me trigerovalo da kazem generalno sta me vec duze vrijeme nervira

kristana loken najbolji terminator ever

Dezodoransi i ostala 'lijepo mirišljava' hemija u spreju. Kad smeta jednom planetarnom omotaču, kako neće jednom građaninu smetat pa još kad radi na skučenom radnom mjestu.