Prijava

TI SE ZOVU ORIĐINALI

A ti lengendo imaš PVT na onu drugu aplikaciju, vajber neće da pošalje, valjda zbog moje moćne megabajtne kamere :)

iha brate ne ulazim ja tamo :)

aj pijemo kafu za vikend?

Prešao sam na čaj. Čućemo se, tuda ću bit samo nemoj da u društvo bude tvoj imenjak koji ksd je rekao da mu se magle naočare, a ja da bih isto trebao da ih nosim ali ne volim džidžabidže na sebi, on odgovorio sa 'a ideš li na nudističku plažu?'.
Ne brate, nemam vremena ja za to, samo iskvarcujem čmar s vremena na vrijeme.

to mi je momak, kako da mu kažem da idem sam sa drugim muškarcem na čaj, sumnjivo će bit.

Drug iz Engleske, Čajo ga zovemo po naški - tako mu reci :)

Čak, Čajo, može

Pušači. Prije pedeset godina je tamanjenje cigareta bilo propagirano kao muževno, ko je gledao neki stari film zna. Samo mi nije uopšte jasno kako mali tanki dimni kurčići mogu da budu povezani sa maskulinutetom. Sinoć sam bio na piće sa drugovima, lokal je bazdio na dim od cigara, a kašljem otad kao da sam umjesto sasušenih listova čaja popio supu od ćikova. Ne puše džabe oni sektaši iz The Leftoversa...

Pa eto da si pušio sad ne bi kašljao, pa ti vidi

Popušio sam ga ja ako ikad više sjednem tu

Mnogo me nervira kada mi ga žene imenuju nekim glupavim imenima. To me baš demorališe. Za sada se ne odražava na funkcionalnost, ali sam u konstantnom strahu da u budućnosti hoće.

Gljiva ludara, recimo. Prvo, ne volim pečurke. Drugo, zvuči kao da je to neka izraslina na mom telu, a ne totem koji treba da voršipuje. Jbt. ili ga oslovljavaj sa "ga", ili "kurac", ili ga ne oslovljavaj uopšte.

Moja moj zove razarac I meni uopste ne smeta

i mojega tvoja zove razarač, ne smeta, dabome.

Ljudi koji odbijaju čitati knjige u pdf-u jer im nema taj neki šmek kao u knjiga papiru i taj neki doživljaj bakine dunje na ormaru. Par ekselans jedenje govana.