Prijava

realno,sranje je citati knjige ili bilo koje duze stivo u pdfu.samo kada muka pritera

Djet Ctrl+F i C-P u knjizi papirnoj.

Sranje je kad citas na laptopu ili mobitelu, nije kada citas na amazon kindle ili nekom tabu

Vidi se da si neki bezosjećajni programer.

Ovakvi kao ja bi staru baku humanoidnim robotom zamenili, bez da trepnu a kamoli suzu da puste.

Vjerujem, bi sigurno. Užas.
Ne javljaj mi se više.

Ništa sad, odbio si mi zahtjev na fb.
To se ne oprašta.
Ustvari, mogu da oprostim ali ne mogu da zaboravim!

Lukse skini naočare pa probaj onda da čitaš nešto sa uređaja koji luči električnu svjetlost i onda javi utiske.

Mesa, nisi cuo za amazon kindle paperwhite koji emituje slabiju svjetlost; ne zamara oci i izgleda kao da citas sa papira(poznatije kao e-ink tech)?

Čuo sam od druga koji ga ima i koji na njemu ima gigabajte knjiga, i siguran sam da je Kindle dobar, on ga hvali toliko da mislim da ga voli više od psa s kojim je u rekreativnoj vezi jer šetaju jedno drugo time podstičući međusobno cirkulaciju.

Ustvari, mogu da oprostim ali ne mogu da zaboravim!

To su najteže reči koje neko nekom može da uputi i posle ja nemam emocija....

E neka nemaš. Živi u svom dosadnom svijetu pdf knjiga.
Kako slažeš pdf knjige? Može li pdf knjiga da ti fiksira klimav sto? Možeš li papirom pdf knjige da pripališ vatru da se djeca ogriju?
Bježi...

E-reader>obicna knjiga x 1000, samo preko njega cepam

Kao neko ko je bas dosta citao literaturu na laptopu jer je u pitanju stivo koje kod nas ne moze da se nadje u papirnom obliku, mogu reci da mi je dojadilo i da mi uzasno ide na kurac i da bih svasta dao da imam pristup papirnim verzijama tih knjiga.

Za kindl i slicne stvari ne znam, nisam imao iskustva. Kapiram da je dosta bolje nego da citas usrani pdf na laptopu i da moze da bude vrlo zgodno, ali nacelno bih i dalje pre odabrao knjigu u tradicionalnom formatu, ako ni zbog cega drugog, onda zato sto svaki dan veci deo dana drkam telefone, laptopove i slicna sranja, pa bih da odmorim od toga bar kad citam. Ne da odmorim oci (jer znam da ti kvalitetni e-readeri imaju resenje i za to), nego da naprosto odmorim od gedzeta generalno.

Bar u mom slucaju se citanje knjiga u tradicionalnom formatu ispostavilo daleko produktivnije i lepse nego citanje elektronskih verzija.

u knjizi se najbolje uživa dok sjediš na suncem okupanoj klupi u hladu drveća. nešto što je nekad disalo sad na morbidan način daje (s)misao.

Jel okupana klupa suncem ili je u hladu ne razumem ne moze oba da bude? U svakom slucaju veoma pateticna ova druga recenica, gora od onih slika sto bejzikare seruju po fb I instagramu, dnevna doza citata

'okupana suncem' znači ono kad sunce ne bije direktno u tebe nego kroz krošnje. htio sam da naglasim i da je klupa drvena ali nisam uspio da uklopim nikako. oslabio mi je vokabularni i sistem za sastavljanje prosto proširenih rečenica priznajem. tako da povlačim sve gorenapisano. audio knjige su zakon!

audio knjige su zakon!

Sve gore od goreg. Šta je vama ljudi

Naucio sam sve o poeziji za samo 2 sata.