Šta te nervira?

1. Nervira me isticanje ega u prvi plan. (mog ili bilo čijeg )

2. Nervira me to sto moram da pijem rakiju, jer nemam za pivo!

3. - Ljudi koji muče životinje i iživljavaju se nad njima.
    - Djevojke koje se ponašaju kao da hodaju po pisti sa glavom podignutom ka nebu...
    - Kada moram rano da ustanem zbog škole,a napolju pada kiša. -.-
    - EMO stil
    - Ljudi koji slušaju turbo folk i ostala s*anja.
    - Djevojke koje se slikaju u WC-u ( i pritom napuće usta i izbace grudi )i okače slike na Facebook-u! hhhhhhhhhhhhhhh.

4. ljudi koji gledaju druge ljude " sa visine", koji misle da su svi ispod njih

5. Nervira me kiša bez grmljavine

6. Uglavnom ljudi, a ponekad i ovi gremlini što su mi se nastanili u ormanu. Po celu noć se svađaju, ne mogu da spavam od njih :)

7. Članovi koji daju pluseve retardiranim definicijama retardiranih autora.

8. Kad nemam na računu

9. mene nerviraju nekolicina na vukajliji, ali ae
    valjda i ja nerviram njih

10. neobavešteni što neće da mi kaže

11. zeka sto je morala da kaze da ja imam nesto da joj kazem

12. Posteri na vukajliji koji su u zadnje vrijeme maksimalno losi.

13. па већином ме нервира цијели људски род...а некад и сам себе нервирам...ма нервира ме укратко-СВЕ...

14. Bacanje đubreta po ulici.

15. ostavka premijera pred izbore

16. mene nista ne nervira. blazesno sam smiren :)

17. - kad mi jedan kreten ne odgovori na poruku
    - to sto mi je baterija na lap topu otisla u kurac
    - narcisi
    - turbo folk
    - drecavo zuta boja
    - neuredne osobe
    - nepismenost

18. au pičku materinu.. nervira me kad prvi uput u životu izađem sa sestrom iu grad i ispadnem pijani morn. isto tako me nervira što sam pijan ko guzica maljava, ali ne griješim u kucanju da to dokažem.. nervira me masu nekih stvari.. tipa, negriješenje u kuanju.. TO, zaboravio sam C.. i .. neću da pričam, da ne dielim previše nkeih dxetalja..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.