Šta te nervira?

1. A je l' drugar može da hoda? Što ne biste prepešačili obojica po 2750 metara i našli se na pola puta?

2. dobar materijal za jednu epizodu kvadrature kruga

3. па гдје да укључе кувало за кафу?

4. autobus, sta ti kao mrzis klosare a sam si klosar.po ceo dan visis po birtijama na autobuskoj stanici, zato te i zovu autobus

5. hahaha pa majku vam jebem

6. e naljuticu se na tebe ako nastavis da vredjas snezanu djurisic

7. A je l' drugar može da hoda? Što ne biste prepešačili obojica po 2750 metara i našli se na pola puta?

http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201411/153578/bTB1ZZY.gif

8. da se nadjemo na pola puta..dobar predlog, a ima i dobra pesma od nede.ova izvedba od dj plateksa je bozanska
    https://www.youtube.com/watch?v=km0C_zLkF00

9. Neke stvari koje volim ali i koje me nerviraju
    Juice
    Odlican reper ali i teska sabancina
    Glavice koje misle da nesto objasnjavaju preko fejsbuk statusa, a i ja sam pre nekoliko godina bio jedna takva
    Glavice koje forsiraju samo jednu pricu, ja volim i bob marlija i bob dilana i fil kolinsa i djusa i draganu mirkovic, a neki likovi samo jedno te isto gruvaju po fejsu svaki dan a i u zivotu, kao konji kad im stavis ono na oci pa ne vide drugi pravac
    idj videos i sve na tom kanalu

10. Kad neko miješa Kolu i Čivas aooooooooooooooo šamar

11. Kad neko koka kolu zove kola

12. da jbt
    još kad glupi novosađani razvuku to na ''koooola'', stomak mi se prevrne

13. Razmazeni klinac koji mi plasi goste na slavi tako sto udara escajgom u tanjir. Trazi tortu a jos nismo corbu kusali.

14. srecna slava nikolase vidim da si jutros bas rano odigrao tiket mora da je to bilo u povratki iz crkve kad si nosio kolac

15. hvala brt izijem! e to je bilo u povratku posle sisanja dobro je krenuo da kucnem u drvo

16. Evo nikolase i ovde da ti cestitam slavu

17. Hvala Armine, ziv bio !

18. Meni je slava sledece nedelje pa bi bilo lepo da uzvratis gest

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.