Šta te nervira?

1. Nerviraju me likovi koji neće da mi poguraju kola. Pa jebote, šta te košta, malo ćeš i da se fizički angažuješ, a možda te i povezem.
    Ovako ne mogu da upalim i pešačim 11 kilometara.

2. nervira me kad ljudi rade stvari da bi radili stvari, ili pokazali nesto, bez ikakvog efekta i cilja, pro forme.
    ili radi sa nekim planom i ciljem ili cuti.

3. Стеван, ma necu sad da kukam i da se zalim..

4. ајде, реци нам, јеботе. шта сад? треба да размишљамо што пешачиш толико и да се нервирамо?

5. Da li je u jednom smeru 11km i da li je uzbrdo?

6. осећам да је јако занимљива прича.

7. labo, kad otkucaš, kopiraj u klipbord, oće nekad da zeza forum, pa da se izgubi post, a ne bismo hteli da posle odustaneš od storije

8. nervira me kad ljudi rade stvari da bi radili stvari, ili pokazali nesto, bez ikakvog efekta i cilja, pro forme.
    ili radi sa nekim planom i ciljem ili cuti.

ovo me podseca na ljude koji se krste kad prodju pored crkve..kao da mogu da zajebu boga.90% njih ako i veruje u boga vera im je jaka u pm, ne zive u skladu sa verskim nacelima, ali im zato nije tesko da se prekrste kad prolaze pored crkve i misle da ce time da udovolje bogu pa ce on da ih nagradi.

9. po ravnom 11 km u oba smera ako bas hocete da znate..pesacim toliko jer idem svaki dan kod druga na kafu.on zivi 5500m od mene

10. Count Zеro, to nije za sprdnju.mi nemamo para za taksi niti da sedimo po kaficima

11. Ja sam čuo da se ide kod drugarica na kafu. xexe

PRIČO MI JEDAN ŠTO JE GLEDO xexe xexe

12. http://vukajlija.com/forum/teme/1384-sta-te-nervira?strana=214#post_3360489 gde zivis ako smem pitati ;000...ocigledno negde gde nema baseva...

13. kafu ne odbijam pa makar morao i da jebem hahahahahhahahahahahahahahah

14. labokv i drugar žive kod snežane đurišić u pičci xD

5500m prečnik

15. нервирају ме људи који су сиротиња и немају пара да пију кафу по кафићима него пјешаче по 5500м да иду код друга на кафу.

16. labo ne pije kafu nego koren cikorije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.