Prijava

Kolege, ta nemojmo se sada svađati.
Lutjena, čuvaj se, nešto ti se događa, neka karma iz prošlosti, neki đed ti je nagazio na nešto kad je silazio do Šavnika i sada te to progoni.

Sufliranje saputnika u kolima ume bas da bude iritantno. Zasto jebeno sedas u moje vozilo ako znas da vozim malo agresivnije?

Ne progoni mene karma nego vi :D

Šta god Lutjenu da nervira, naredne 3-4 strane ove teme budu o tome...

нервира ме кад љућена неће више па не можемо да спамујемо следећих пар страна

Hahahahaah pa kad se uvijek isprdate

Šta god Lutjenu da nervira, naredne 3-4 strane ove teme budu o tome...

to ahahh mislio sam da je samo fejd u zatvoru a sad su mi svi sumnjivi

немој тако, фендере, то сам из главе. ваљда бих, да сам преписивао, добро преписао. је л' беше опасивање ножевима, а без динамита?

Е, ако си писао из главе онда је то друга прича, онда је то пшто би друг Тито рекао, врло похвално. А динамит или ножеви... Није битно, импровизуј мало, има још оружја и оруђа.
ЕДИТ: ... и сплавова, клубова, кафана...

буквално нико није скапирао трућа

Ja jesam brt, i šta ćemo sad, a baba?

U potrazi sam ceo dan za tim legendarnim postom o lajkovima na fejsu, možeš li pomoći, brate, prijatelju?

Kopajući taj post natrčao sam na prava blaga iz ćupa (ćuprije, hehe) koja čuva ovaj forum.

ДУПЛИ ЏЕК МЕСТО КЕРОЗИНА
И ЗА ТРЕН ЛЕТИМ ДО ВИСИНА

Е, ако си писао из главе онда је то друга прича, онда је то пшто би друг Тито рекао, врло похвално. А динамит или ножеви... Није битно, импровизуј мало, има још оружја и оруђа.
ЕДИТ: ... и сплавова, клубова, кафана...

свету никако угодити. прво се буниш што сам "лоше преписао". па се сад буниш што не импровизујем.

Слепци оболели од Данинг-Кругер ефекта

https://sr.wikipedia.org/wiki/Daning-Krugerov_efekat

Па јеси ли рекао да нећеш да учиш напамет? Онда импровизуј, немој да те ограничава дилема: ножеви или динамит.

Цоа, брате, не постоји један конкретан пост, то је такорећи слагалица од више разбацаних постова кроз које се провлаче ти мотиви.

а добро цоа нисам лупао рецке ко јесте а ко није, само сам прелетео. уосталом буквално нико никад не користи реч буквално за буквално.
нмг ни ја да нађем онај пост за клинке које се среде за кафић максимално и јебу се за 10 еура и шпијунирање поштеног човека за мафијаше који ће за 1000 динара да слаже да његов комшија није поштен, тако нешто

Postoji onaj u kome se piše o tome kako neke kurve dobiju 100 lajkova za ukraden citat (pritom loše iskopiran!) nekog pisca ili sl., a neki pošteni za svoju mudrost ništa. Pisano je na nekoj temi, više je uzastopnih postova, pre otprilike tri godine.

I nemoj ti meni da nema kako bi me sprečio da se dočepam takvog blaga, ok?

Edit: Stevanu upućeno!

A sledeći put ću grkljan da ti izvadim za takav bezobrazluk, razumeš, ništaku jedan, jebem li ti seme pokvareno?