Šta te nervira?

1. оно за људе који шпијунирају за мафијаше за 1000 динара па онда кажу за поштеног човека да је непоштен је 100% у једном посту заједно са клинкама које се среде за кафић па седну код мафијаша на пиће па се после јебу за 10е, имају ли они родитеље?

2. Јаој, мора све да ти се црта. Ради се о посту који је нека ликуша копирала са све правописним грешкама па је имала преко 100 лајкова. Иста прича као ова што је Лабокв писао.

А ово што Шоми каже за 1000 динара, то је била цена за цинкарење на локалним изборима: 1000 динара и по који сендвич. Што се чудите ботовима, а не верујете да их има сваки председник не општинског, него месног одбора неке странке.

3. нмг ни ја да нађем онај пост за клинке које се среде за кафић максимално и јебу се за 10 еура и шпијунирање поштеног човека за мафијаше који ће за 1000 динара да слаже да његов комшија није поштен, тако нешто

Au, ovo moram da vidim, a nešto ga se sećam kroz maglu, imam utisak da sam ga pročitao nekad davno.

4. Kad ne mogu da iskrckam orah krckalicom za orahe.

5. mene brt sve nervira ako ćemo realno, a nisam neki negativan lik i serator ali eto

ponekad me ćale jako nervira, razumem ga često ali me često i nervira što on mene ne ispoštuje za mnoge stvari

keva moja staramajka kapira da sam puko sa živcima i ne dira me, njoj +1

riba moja, svaka joj cast eto joj +1000 za ljubav i dobrotu mada je znala da mi digne pritisak milion puta za milion gluposti i neke krupne stvari, jebote koliko je to truo osećaj kad skontam koliko smo se puta porokali na krv i nož a volimo se i dalje, ali bih baš voleo da zaboravim da smo se porokali masu puta

život kao život me mnogo puta iznervirao, što su stvari postavljene takve kakve jesu, njemu -1, baš je stresna današnjica

mnogo me brt tangira što sam jako pozitivan lik ovako za sve a što me kad ostanem sam sa sobom gone neke crne misli, i problemi koji nisu rešivi tek tako i koji u mnogome ne zavise od mene a tiču se mene, me uhvate u koštac i jebu me onako podmuklo.

Najgore je od svega što nisam full retard pa da pročitam dva motivaciona statusa na fejsu i da pročitam knjigu o pozitivnom mišljenju, ili klip na yt i da mi bude bolje.
    I uvek će biti nekih sranja stalno, danas održavati vezu da daljinu i živeti sa ćaletom i kevom, sutra započeti brak i zaradjivati, pa dobiti dete i odgajati ga, sto nerviranja oko njega, održavati brak, nerviranja oko toga, dete postane tinejdžer pa imaš debila u kući, i dalje održavaj brak, u medjuvremenu se pitaš da l ti ženu tovari kolega s posla (tvoj ili njen svejedno), pre si se pitao jel je tovari kolega s fakulteta (tvoj ili njen svejedno) pa izvedi sina ćerku na pravi put, i kad dobiješ unuče onda si spokojan. al tad imaš 60 godina i spokoj ti ne treba, trebao ti je u 20 godina.
    Zato dragi moji čitaoci pušim svako drugo treće veče buksnu pred spavanje, to me baš smiruje.
    Izvinjavam se na dugačkom postu, ali valjda se nije pokajao ko je pročitao.

6. Svaka čast vama koje nerviraju Vučić, Dačić, Parovi, Farma, i stvari koje vidite na teveu i monitoru, i ljude koje ne poznajete. Da su meni vaši problemi

7. фендере нема везе са изборима или бар то ниси поменуо тад у посту. кључне речи су биле, обичан човек, поштен човек, мафијаш, 1000 динара, кафић, клинке, 10е, јебање.
    можда и медицинска ал нисам апслоутно сигуран

8. Шоми, пази овако. Главоња који не може да извуче који динар (рекет) од човека кога не интересјује политика и гледа своја посла, потплаћује људе да за 1000 динара и сендвич шпијунирају, цинкаре, пуне другим људима главу неким измишљеним причама. Знаш оно: гласни у чопору, мирни к'о бубице 1 на 1. Ако ти не изнуде паре, слаће анонимне тужбе пореској, полицији и остало. И онда кад пристанеш да одеш на састанак да поразговарате "о пословној сарадњи" иако си ти нпр. лекар, а он бивши гастарбајтер са купљеним курсевима који продаје машинске алате. Ево сад иду локални избори код мене, још се не зна ни кад се планирају избори, а већ су почели са рекла-казала-сендвич-једначрвенабратко кампањом.

А оно важи за средњу медицинску. Не излазе те у Стефан Браун па да мораш да се добро отвориш.

9. Пошто сам овладао древном вештином гуглања, бићу љубазан и скратити вам потрагу.

Неколико класичних фендеризама о фејсу:
    http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nemkom-da-se-izjadam?strana=667#post_1803854

http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjaham?strana=1063#post_2273062

http://vukajlija.com/forum/teme/15936-bravo-girl?strana=670#post_1806674

Цинкарење за 1000 динара и јебање малолетница за 10 евра:
    http://vukajlija.com/forum/teme/45975-trula-srbija?strana=119#post_3163353

А ово је мој омиљени Фендеров пост, ставио бих га у први пост теме Ваши омиљени Фендерови коментари и постови:
    http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1207#post_3118449

10. Tužno je koliko pojedine glave tako malo znaju o ženama.

11. Boh, koliko ti znaš o ženama, od 1 do 10?

12. Ne znam o čemu se priča ali lokalni izbori su u martu, u celoj Srbiji.

*bio sam pripit kad sam čuo, al sam prilično siguran da je tad.

13. Forget jebem ga. Bar 8.75

14. Druye stvarno te postujem najvise na ovom sajtou ali ni zene nemaju pojma o sebi samima a kamoli da mi znamo nesto o njima.

15. Bogami, to ti povisoka ocena :)

16. nerviraju me planeta zemlja

17. http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nemkom-da-se-izjadam?strana=667#post_1803854

стец, ово би већ могао да буде добар траг, то је тај тон употребљен у посту за којим трагам, време је одговарајуће, могуће да је на истој теми писано, излистаћу 5-6 страна напред и назад, морам да га нађем и то ти је.

али ови линкови су ти одлични, скидам капу за ову колекцију.

18. Proste su za čitanje jako. Sve po šablonu

19. dovoljan je pogled, tu vec padaju
    ali jbg, nema svako zajeban pogled poyyy

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.