Šta te nervira?

1. NIJE.

Solarni jebeni rasterivač krtica.

ајде не сери.
    види јеботе провјерим на купинду стварно соларни растјеривач кртица ахахахаххаах шта је следеће јебем ти боже мајку, лунарни растјеривач кртица?

2. буквално сам преписао оно што ми је изашло након десног клика на слику и срча

3. kako to, promeniio sam naziv slike.posumnjao sam da si varao ali sam mislio da ne moze da se nadje tako jer sam promenio naziv..sta si uradio?desni klik pa sta onda?

4. "search by image" или "потражи слику у претраживачу гугл". и избаци све визуелно сличне слике

5. thanks bro..nisam znao za ovo

6. ма ништа. е јеси знао за ону цаку да може да се отвори више табова одједном, то је исто моћно

7. nisam kako to?ja koristim precicu, kad stisnem tockic na misu preko linka, onda otvori taj link u novom tabu

8. е јебига пропо ми фазон :(

9. labokv, nemoj nikad da ides precicom.

Tako se i crvenkapa zajebala.

10. GDE SI SADA LEPTIRICE MOJA???

11. Nervira me kada mi simulacije na serveru stoje mjesec dana i tri dana pred očekivano izvršavanje koda neki degenerik jebeni iz Održavanja odluči da ničim neizazvan restartuje simulacije, usljed čega svi moji rezultati i vrijeme propadnu u kurac. ŠUPIČKU MATERINU!

12. Нервира ме моја укочена десна рука. Никако не могу да се опустим кад свирам, све у неком грчу као да ми неко држи пиштољ на слепоочници па као да тестеришем уместо да свирам.

13. lepo je kada ljudi dobro uce,imaju sljaku,ribu,sviraju...
    malo mi zao kada ih takve stvari nekad nerviraju :(
    to su sve normalne stvari,prezivecete.

14. Daaa, jako iritantna reč, čuj rođus... Zar je tako teško reći rođendan?

15. A posebno iritira kad je čujem od osobe od 50+ ljeta.

16. дећеш за новака гари

17. Uuu, sad sam se iznervirao. Čuj novaka. O jebem ti sunce!

18. Jao, i to isto. Još me više nervira od rođusa.