Šta te nervira?

1. mene nervira rijec PRAJD. to ne znaci nista.

2. samo pederi pricaju prajd.nerviraju me zagrizeni kladionicari

3. Koca
    Pljeka
    Vinjau
    3 reči za šamar. Pogotovo skrnavljenje Vinjaka

4. Mene nervira kad vidim neku dobru pičku u lošoj jakni to znači da je obrazovana i veruje da nije ispravno prodati pičku za bolju jaknu. To znači da kad treba da ga blajva treba i da je ubeđujem "samo lizni, samo jednom, samo jednom i ne moraš više".

5. Posle jednom joj se svidi i nema da se odvikne posle?

6. Ne znam brt to je teorija ne jebem često nabeđene pičke.

7. sarajevski akcenat

ljudi koji su sposobni da telefoniraju preko jednog minuta

8. Vojvođanski akcenat. GAAARI

9. Južnjački akcenat
    Ćao ja sam Majče
    Zove me tatko
    Reci mamče
    Desi ženče

10. краљевачки акценат

11. Šalabajzer
    Vojvođanski akcenat. GAAARI

gari se koristi samo u ns.u ns nema tog vojvodjanskog naglaska.barem ne tipicnog.

12. Čačansko-dragačevsko-kablarski akcenat

13. Радјард Куплунг

sarajevski akcenat

ljudi koji su sposobni da telefoniraju preko jednog minuta

isto.

краљевачки акценат

.
    kraljevacki akcenat ti je najcistiji moguci, to nam je pricala profesorka u srednjoj, ali kaze da su ga iskvarili seljaci i dosljaci sa kosova.to su njene reci.ta zena je tad imala oko 60 god, a da si ti cuo kako ona prica.milina je bilo slusati je.odsecno, bez bilo kakvih uvijanja i rastezanja,najcistije moguce.ozb ti kazem.rekla je da cacani pricaju najgore, da madjari imaju najvise psovki, mi smo na drugom mestu

14. Daj jbt oćemo se sad dijeliti i po akcentima jebem ti narod da ti jebem :D

15. Pa Skočko brate rođeni moramo kad nas ima koji kažemo glooova XD

16. Ima nas svakakvih ali to i jeste čar jer jebo sve ipak smo mi jedan narod jarane kontaš nema niđe veselo nego ko u našoj jugi kad se sve radilo uz harmoniku i svi zapjevamo i Suljo i Nikola i Anton i uhvatimo se u kolo i nikad nismo vrata zaključavali jebote možeš legneš na klupu u parku zaspiš i dođe milicioner i pokrije te oslobođenjem da ti ne bude hladno a na granici samo izbaciš crveni pasoš kroz prozor i dižu se rampe nismo se ni zaustavljali nikada hahah to su bila vremena kad je jednom kum moj otišo na ajrodrom da leti kući iz minhena i zakasnio malo i taman avion da krene on izvadi crveni pasoš kad onaj kontrolor viče HALT HALT FLUGCOJG VIR HABEN JUGOSLAVIŠE i vrati se avion zajeban moj kum to ludo pa bog hahahah

17. Mislim da ima ovakav sličan post koji piše o ovom sajtu. Mislim da je Reme pisao

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.