Šta te nervira?

1. celte idem ti na fejs profil ako te zateknem sa lajtsejberom blok si

2. Hahah, čelt instaliro lajtsejber aplikaciju na anjdroida i stavio pozadinu Čubaka na Tatuinu kupa se

3. nubare, ne umete ni dobarfilm da cenite. mislim i mene nervira to proseravanje kod ljudi sto nikad nisu ni gledali star wars, ali jbg.

idite gledajte hunger gejms ili sta vec gledate, tvajlajte

4. Ja samo u pozorište baš dosta idem.

5. Tibor Váci

matore konjine skupljaju figurice trupera, kupuju solje sa akterima, kradu kartonske figure u prirodnoj velicini iz prodavnica decjih igracaka, pod obavezno da se vrati sluzenje vojnog roka 15 meseci

I za mornaricu 36 meseci.

6. idite gledajte hunger gejms ili sta vec gledate, tvajlajte

http://oi65.tinypic.com/kbuerb.jpg

7. matore konjine skupljaju figurice trupera, kupuju solje sa akterima, kradu kartonske figure u prirodnoj velicini iz prodavnica decjih igracaka, pod obavezno da se vrati sluzenje vojnog roka 15 meseci

http://oi65.tinypic.com/1252hqf.jpg

8. celt.

mrzi me da menjam na srpsku tastaturu na tel.

9. Nervira me kad kant zero srdi mog prijatelja bohora na vukajliji.

10. За мене је другарство када се не свађамо, када се слажемо, када се не бијемо. Јанко

11. Isto je za mene to drugarstvo znaš?

12. стар ворс добар филм? дај бре целте...

13. стар ворс је заправо нешто најпрецењеније после живота

14. Kad čitam Markove postove nikad ga ne zamišljam kao debelo studentsko govno.

15. Više bih voleo da je cinik neki nabildovani, zalizani degenko iz Vrbasa.

16. Nervira me što su od tamo negde 1.decembra srpski ljudi neverovatno opterećeni gde će i gde ćeš za novu. Jebemumater, ako jedan razgovor nisam vodio a da me neko nije pitao "Šta radiš za novaka?"...Ono, sam ja neupućen ili se tada nešto mlogo važno dešava?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.