Šta te nervira?

1. Nervira me kad se matori ljudi napiju pa postanu mameni pa idu gradom i galame i traže kavgu.

Aj to kontam do neke 30. godine, al brate šta ti poslije tih godina tražiš na ulici i galamiš? Uzmi naderi se svega, idi kući i lezi, sjedi, drkaj, il se useri od alkohola pa nek te odnesu.

2. nervira me kad mi neko ide u susret i kad se jedva mimoidjemo.malopre bas, ide mi covek u susret, ja krenem levo da ga obidjem a on u isto vreme krene desno,zastanemo oboje pa ja krenem desno a on krene levo i opet se nadjemo u istom pravcu.onda sam ja stao na stranu da bi zauzeo manje prostora i tako smo se mimoisli.a jos me vise nervira kad mi neko ide u susret a nece ni malo da se skloni da bi se mimoisli, u takvom slucaju kad bi i ja drzao svoj pravac sudarili bi se direktno..ja se pomerim malo u stranu i ocekujem da ce i ta osoba malo da se skloni u stranu ali ne, ona drzi svoj pravac i desava se da se sudarimo ramenom.sto da ja njemu bezim s puta, valjda trebamo oboje da se pomerimo po malo i da se mimoidjemo.o tome je pisao dostojevski..covek kao da je na sinama ne moze ni malo da se pomeri nego svako ko mu ide u susret mora da mu se sklanja s puta.dal to rade namerno ne znam.gledaju pravo ispred sebe, nabace drzanje napoleona i ocekuju da im se svi sklanjaju s puta,.ja brzo hodam pa kad se sudarim ramenima sa nekom osobom obicno je odvalim.jedan klinac se jednom okrenuo kad sam ga odvalio ramenom, nije smeo nista da mi kaze a pretpostavljam da je hteo da dobaci.ja sam mu se sklonio u stranu za pola metra, da se sklonio i on za toliko onda se ne bi sudarili ali on nije hteo.jednom sam i jednu ribu zakucao ramenom okrenuo sam je za 180 stepeni.oboje smo isli brzo, bio je bas jak sudar

3. jedan klinac se jednom okrenuo kad sam ga odvalio ramenom, nije smeo nista da mi kaze a pretpostavljam da je hteo

jednom sam i jednu ribu zakucao ramenom okrenuo sam je za 180 stepeni.oboje smo isli brzo, bio je bas jak sudar

bio je bas jak sudar

bas

:O

4. bio je bas jak sudar

xDDD

5. Dionysio, sta ti je tu smesno

6. Sve je samo nije smiješno.

7. Nerviraju me trezni pojedinci u pijanom društvu. Aj što su smarači, to im se još i oprosti nekako, al kad se kao smejulje onako pogano u fazonu "hnjo hnjo kako ste smešni tako pijani, da samo znate kako se ponašate i kakve gluposti lupate hnjo hnjo mehehe" pa i ruke i noge bih im slomio. Najgora sorta ljudi sig.

8. E uvek me nervirao onaj autor Dejs.
    Prvo preglup nik, drugo, avatar, onaj deda neki namršteni, treće njegova pojava na forumu.
    UBITI BOGALJA
    MAJKU TI JEBEM RETARDE

9. Logicno je da me nervira emisija Parovi ali sam uhvatila jednu scenu.. zurka im neka.., pa ljudi OVE DJEVOJKE BI PRISTOJNIJE GOLE BILE. Nemojte sad cus ove ha ha feministkinja sve joj smeta. Ali...ja ne znam sta je ono. Nemaju odjecu nego neke linijice preko intimnih djelova

10. mene nervira što je Nikšić tako daleko od Indjije

11. :DD
    Ali ne ozbiljno, kako nastaju onakvi ljudi?

12. Маестро ♦
    E uvek me nervirao onaj autor Dejs.
    Prvo preglup nik, drugo, avatar, onaj deda neki namršteni, treće njegova pojava na forumu.
    UBITI BOGALJA
    MAJKU TI JEBEM RETARDE

Ај оће неко стварно бановати овог маестра више, докурчио је свима мислим

13. Nervira me kad zgužvam poslednju cigaretu u mekom pakovanju jer nisam uspeo prstom da je napipam.

14. ne bacaj tu cigaru moze da se koristi za mix

15. Mix može jer je već jebeno izlomnjena sve joj jebem

16. Al dobro je kod mekog pakovanja sto često mislis da nemaš vise cigara i onda ugledaš onu poslednju zavucenu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.