nervira me kad keva pred nekim mojim društvom kaže ''mrkva'' ili tako neku reč pa onda svi misle da je hrvatica, a samim tim i da sam ja polu srbin polu hrvat
Šta vazda svi imaju nešto protiv vetarijanske ishrane, već mi na vr' mozga izašlo! Das' ne izrazim grđe, nije baš poželjno.
A još me više nervira kad se nađe neko sladak - i - pametan - ljubi - majka, pa napiše posle ovoga "Još ništa delotvorno nije pronađeno protiv toga" i takoto lololo..
Hahahahahahahhaha, tajfajzen :D
ал и није нека риба, јебу профе и боље студенткиње. можда има нешто у бивању маџарицом
To ti kažem.
ja sam pušio nekim madžarima i nije bilo ništa specijalno tako da ne razumem ni tu opsednutost madžarkama
Meni je gore kad neko smrdi kao leš u busu nego da priča madžarski, ciganski, srpski.....
nervira me kad keva pred nekim mojim društvom kaže ''mrkva'' ili tako neku reč pa onda svi misle da je hrvatica, a samim tim i da sam ja polu srbin polu hrvat
A ti se družiš sa ljudima koji ne vole Hrvate?
Pa kako se drugačije kaže mrkva? o.O
胡蘿蔔, ako si Kinez.
Šangarepa ili šargarepa nešto od ova dva.
марковка!
:Р
молим вас, немојте гуглати овај назив. хвала.
meni izbacilo šangarepu...
Ko jos sargarepu zove mrkva?
mi hrvati
narandzasta ping-pong loptica
http://blogs.courierpostonline.com/keepinitgrill/files/2012/08/BBQ-Grilling.jpg
Ovo te nervira ili šta? Si vegetarijanac?
Ne, samo sam htjela da osvježim konverzaciju. :D Obožavam to sa slike :D
Šta vazda svi imaju nešto protiv vetarijanske ishrane, već mi na vr' mozga izašlo! Das' ne izrazim grđe, nije baš poželjno.
A još me više nervira kad se nađe neko sladak - i - pametan - ljubi - majka, pa napiše posle ovoga "Još ništa delotvorno nije pronađeno protiv toga" i takoto lololo..