Šta te nervira?

1. Ničiji, samo mi dosadno večeras...

2. Ликови попут тополе

3. Topola jebe manekenku, a ti?

4. Топола је зарадио брдо пара овде, а ти?

5. Topola ima dlake na grudima, a ti?

6. Топола има дрвну грађу, а ти?

7. Топола је расан, а ти?

8. Trenutno mi idu na kurac jebeno skoro svi ljudi do kojih mi je stalo i sve bih ih pobila na licu mjesta momentalno. MRŠTE STOKO SVE ĆE VAS PODAVIM!

I tastatura mi ide na kurac.

Il je sve ovo trebalo ić međ jadanje temu? Ko ga jebe, isto sranje drugo pakovanje.

9. Nervira me Novak Đoković i drugovi koju su me ispalili za bazen jer će gledati njegovo polufinale. Đokoviću jajaro.

10. Topola ima dlake na grudima, a ti?

Polako bre, pa za koju godinu ce u pubertet, pa ce biti i dlaka.

11. Haha, jebote, u poslednje vrijeme ljudi redovno ispaljuju zbog Đokovića. A grend slem se rijetko kad igra ispod 2 i po sata. I čemu žurba onda? Od trećeg seta se počne sa gledanjem i polako...

12. Mene nervira Đoković a niko me nije ispalio, jednostavno me nervira.

13. Aj da igra finale i da će da se usere dok pobedi, nego jebeno polufinale. To ko da gledaš finale kupa Vojvodina - Jagodina....

14. Кад се сретнем с људима у БГу па ми кажу ''ајмо на бас''

...

Због тог ''бас'' не да бих оставио прохибицију у БГу него бих и струју и воду заврнуо од 10 до 6

15. taj izraz se koristi i u ns.

16. Ja to tvrdim već duže vrijeme, to za struju i vodu.

17. taj izraz se koristi i u ns.

Користе га ови што дођу из БГ лолололол

18. Или се ја дружим само са интелектуалцима, никад за 23 године нисам чуо да је неко у НСу рекао ''бас''

19. to samo zidari koriste.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.