Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja predlazem da svi kupimo jedan stari crno-beli televizor i tako zivimo nekoliko godina.Bez interneta,fejzbuka i slicno.Ni novine da ne kupujemo. A-a.
A ovaj predlog...onako. Suvisan je.Bezvezan.
Ja isto oću zeleno. Zeleno je evro i dolaro i ljubav i spajalica. Volim te zeleno!
gAmByYyY kAk0 m0zXeTe pRoTiW f3jSa :PPPP
church pub - Не видим какав би хаос настао додавањем једног дугмета у горњем десном углу сајта???
Ви на помен имена сајта кога пљујете све време одмах помислите да ће све отићи у курац. Ја предлажем додавање једног дугмета које ће заменити 3 радње: клик на линк ПРИЈАВА, унос корисничког имена и лозинке и клика на дугме ПОШАЉИ...
Нит` позивам на инвазију фејсбукаша, нит` на линч квалитета вукајлије, само да ми се олакша логовање на профил на овом сајту.
Lep avatar pekky.
Postuj ovde, Kajzen ti je administrator:
http://vukajlija.com/forum/teme/13388
napraviću kad fejsbuk bude napravio vukajlija connect opciju kod njih. toliko.
samo bih zamolio da se ubuduce na ovoj temi pise "fejsbuk", a ne "Fejzbuk"! Toliko :)
xWala ^____^
Ja prva imam fejs, i da, volim svoj profil i smatram da je koristan, ali valjda smo svi svesni cega sve ima tamo.
Nisi razumeo. Zamisli dođe Marija Jovanović i oceni nešto i napiše 17 definicija, i pošto je prijavljena preko svog fejsa, vukajlija je vidi kao Mariju Jovanović. I kroz 5 dana dođu još dve Marije Jovanović i? Šta ćemo onda? Marija Jovanović hoće da oceni nešto kad ono cvrc Marija Jovanović je to već ocenila, šta je sa definicijama....
Ovako lepo par klikova svako se registruje ima svoj nik, svoj nalog i mirna bačka. Nemamo nabeđene klince, imamo koliko toliko red i ne mešamo babe i žabe.
Odgovoreno!
Haha, bolje nego biće. Originalno, nema šta. :))
To bre!
Dženijalno :)
Kaizena za administratora,pod hitno!
Lik je car,lepo mu je odgovorio.
pre 4 minuta
Kaizena za administratora,pod hitno!
Lik je car,lepo mu je odgovorio.
ja te obozavam!
Е Марко ме орасположио иако ми предлог одбиВен :D :D :D
Nemojte se primati toliko, Super Marko je trol, niko nije toliko glup.
Super Marko je Kaizen!
Jericho,brate,ti nista ne kapiras?
Ne kapiras da sam se ja zajebavao oko definicija o Peri i Aci?
Zar ne kapiras da sam ovo rekao iz sale?
I svugde pominjes mene.Kako cu dovesti svoje odeljenje na sajt iako ne znas ni koliko godina imam,niti znas o meni ista.
Puno pozdrava od mene.
Brate ozbiljno, ovaj Jericho doživljava Vuku kao Mit Basterse. :)
Opusti se malo brate, popij pivo. :)