Ко 800. смрде му ноге. И бановаћу га на 24х

1. Ovo mu dodje nesto kao Vukajlijaski rulet?

2. ...јаоооо у срце погађа :))

3. Čuvaj se Laki...Treba ti srce za Arsenal...

4. Predlazem da se u ovoj igri ljudi ponasaju u skladu sa pravilima. Znaci, da ispoljavaju sve moguce razloge zbog kojih bi ih neko banovao. Treba ova igra da se ipak razlikuje i u sadrzaju od "Ko poslednji pobednik".
    Predlozi:
    -ostavljanje glupih komentara
    -seksualno zlostavljanje
    -posteri Milisava

(ko se seti jos necega, neka dopuni)

5. Dobro marcipan smorila si...
    Otvori svoju temu pa onda postavljaj pravila.

(nesto ovako)?:))

6. мислим да је мислила на нешто много гнусније и агресивније....... могао би ја то да радим дан ноћ ,али бојим се , претераћу много :))

7. Ova tema mi se cinila takvom. Kao da sam je ja postavila! :)))

A Cakana mozes ti to i bolje. :)

8. Jbt Marcipan, seksualno zlostavljanje! Oces da nas Laki pokosi sve koliko nas ima ovde!
    :mi smo prikaze BOM BOM ne trazi dokaze BOM BOM nemoj trazit nas BOM BOM vristi na sav glas!:

9. Laki kad oplete,mozemo samo da pokupimo prnje i zbrisemo..:)

10. Aaaaaaaaaa!!!!! Sto volim da vristim bez razloga.... :D

11. Cakana, necemo stici, necemo stici :RADIO-STANICA RACOO:

12. Sta cu kada sam zlocesta od jutros. Mislila sam da ce me neko ozbiljno shvatiti.
    Steta sto nije. :)))

13. Ma ko sme...?Da nas pobanuju one kabadahije,kud cemo posle.:D

14. Pa reko' igra! Da ovo dodje kao neka oaza... Kome treba odusak, da se ne ustrucava!

15. Bila bi stvarno dobra igra.Dodjes,istreses se i miran si.:)

16. Pa kada postoji igra za spamovanje, sto da ne i ovo.
    Verujem da bi bila najpopularnija igra na forumu! :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.