Predlazem da se u ovoj igri ljudi ponasaju u skladu sa pravilima. Znaci, da ispoljavaju sve moguce razloge zbog kojih bi ih neko banovao. Treba ova igra da se ipak razlikuje i u sadrzaju od "Ko poslednji pobednik".
Predlozi:
-ostavljanje glupih komentara
-seksualno zlostavljanje
-posteri Milisava
Jbt Marcipan, seksualno zlostavljanje! Oces da nas Laki pokosi sve koliko nas ima ovde!
:mi smo prikaze BOM BOM ne trazi dokaze BOM BOM nemoj trazit nas BOM BOM vristi na sav glas!:
Ovo mu dodje nesto kao Vukajlijaski rulet?
Tako nekako! :D
Ja!
http://www.youtube.com/watch?v=5QTMH7BctUw
:))
...јаоооо у срце погађа :))
Čuvaj se Laki...Treba ti srce za Arsenal...
Predlazem da se u ovoj igri ljudi ponasaju u skladu sa pravilima. Znaci, da ispoljavaju sve moguce razloge zbog kojih bi ih neko banovao. Treba ova igra da se ipak razlikuje i u sadrzaju od "Ko poslednji pobednik".
Predlozi:
-ostavljanje glupih komentara
-seksualno zlostavljanje
-posteri Milisava
(ko se seti jos necega, neka dopuni)
Dobro marcipan smorila si...
Otvori svoju temu pa onda postavljaj pravila.
(nesto ovako)?:))
мислим да је мислила на нешто много гнусније и агресивније....... могао би ја то да радим дан ноћ ,али бојим се , претераћу много :))
Nemoj,nemoj...:)
Ova tema mi se cinila takvom. Kao da sam je ja postavila! :)))
A Cakana mozes ti to i bolje. :)
Jbt Marcipan, seksualno zlostavljanje! Oces da nas Laki pokosi sve koliko nas ima ovde!
:mi smo prikaze BOM BOM ne trazi dokaze BOM BOM nemoj trazit nas BOM BOM vristi na sav glas!:
Laki kad oplete,mozemo samo da pokupimo prnje i zbrisemo..:)
Aaaaaaaaaa!!!!! Sto volim da vristim bez razloga.... :D
Cakana, necemo stici, necemo stici :RADIO-STANICA RACOO:
Sta cu kada sam zlocesta od jutros. Mislila sam da ce me neko ozbiljno shvatiti.
Steta sto nije. :)))
Ma ko sme...?Da nas pobanuju one kabadahije,kud cemo posle.:D
Pa reko' igra! Da ovo dodje kao neka oaza... Kome treba odusak, da se ne ustrucava!
Bila bi stvarno dobra igra.Dodjes,istreses se i miran si.:)
Pa kada postoji igra za spamovanje, sto da ne i ovo.
Verujem da bi bila najpopularnija igra na forumu! :))