Ко 800. смрде му ноге. И бановаћу га на 24х

1. JA SAM KAOO FRAJER
    TI SI KAO DAMA
    MI SMO KAO PAR
    MI SMO KAO DOBAR PAR..............
    >.......................
    .....................
    KAOOOOOOOOOOOOOOOO KAKAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2. Moj drug mi je brat.

3. Mici, pevaš kao Madam Edit! :))

4. Banujte me ljudi ako Boga znate! :D

5. Daj bre Lakiii
    Staklenaaa....pa upravo ona mi je bila profesorka pevanjaaaa...ostavila Renea i dosla mene da poducava :P
    TI SI SAV MOJ BOOOL TI SI SAV MOJ BOOL TI SI SAV MOOOJ BOOL

6. I još jednom - Banujte me ljudi ako Boga znate! :D

7. Ja sam apsolutni antisluhista pa sam se raznezila...

8. Za razliku od Marcipan, imam istančan sluh i loše reagujem na svaki falš..izlazi mi alergija i kreću suze na oči. :D

9. JOS TE MOGU PJESMOOM KUPITIIII

10. Evo one ptice što ima lavlju čeljust!

11. хммм , приметио сам да се просек изузетно тешко мења када имаш много дефиниција.................. што је у неку руку и добро.....

12. Laki, jednom sam htela da ti dam pluseve na sve definicije, ali sam se smorila kod 5-6. strane. Pretera ga, brate. :)

13. хаха , што? Има их само 97 ............ страна :))

14. Pa to..dok ne pređe 100 strana, neću ni da pokušavam da čitam sve. :)

15. Jel ovo još validno?

16. Samo ti piskaraj, do 999. posta. Posle ću ja. :)

17. aj banujte ovu staklenu ne mogu je vise gledat...

18. Budi džentlmen Ledeni!!!

19. Poslušajte ledenog, mudro zbori!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.