Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ima nas svakakvih. Tj. njih. :)
Nego, jesam li ja jedino žensko na ovoj temi? A da o tom malo prodskutujete? ;)
Luli, bolje pitanje je da li se na ovoj temi jedino ti depiliraš? :D
Одувек сам био сумњичав по питању твог пола. Као и за Змиу.
Nego, jesam li ja jedino žensko na ovoj temi?
Ne, ja sam pisala na prvoj strani.
I depiliram se.
Nedo, jesam li ja jedina bi persona na ovoj temi? :)
Антропоморфоб је би.
Пардон. Филантропофоб.
:))
Črčo ti si džambas bi žena čim su ti sve druge onako nežne i prijatne! :)
Joj bas nisam. Ja sam Svetlana Bojkovic u dusi, ucila latinski, govorim francuski, sviram klavir :)
Je m'en fous! :)
Па ви се људи у све разумете.
Dakle, sumnja je obostrana. :)
To Črč, neka su se i druge žene napokon (ponovo) oglasile. I drago mi je da se i ti depiliraš, znači to još nije aut.
па добро, све то што је овде поменуто - каква је мајка, да ли је има, утицај средине - иде у прилог мом тврђењу са прве стране. Друго, зашто мислим да хормони немају везе са тим - има људи са хормонским поремећајима који су хетеросексуалци. А ћелавих људи има и оваквих и онаквих, ту исто не видим неку везу..
Е и ја сам ж, а нешто имам утисак да на вукајлији иначе има више мушког пола
ја не знам ша је то..
"Panseksualizam je seksualna privlačnost prema romantičnoj, atraktivnoj osobi bilo kog pola. Laički rečeno: biseksualizam prema lepim osobama". Ta sam,definitivno:)
Imam par gej drugova i drugarica (iako, na razočarenje mnogih, ja to nisam), pa se smatram kompetentnim da dam pravi odgovor na ova piranja, jer sam koliko-toliko upoznat sa time (ne na taj način) i mogu da dam odgovore iz tog ugla.
Takođe.
Takođe.
Takođe.
Ne. On može da počne da izlazi sa ženama, da spava sa njima, da priča sebi i drugima da je str8, ali od toga nema ništa. Samo laže, najpre sebe, iako u dubini i on ili ona sami znaju da to nije istina.
Čista glupost. Nema od toga ništa.
Kao u Iranu, gde se predsednik države hvali kako nemaju ni jednu gej osobu u državi. Naravno da nemaju, kad su im zatvori puni maloletnika, koje obese kada napune 18, iz nekih banalnih razloga. Optuže ih za krađu ili ubistvo, a zapravo je ovo u pozadini.
http://blog.beonecity.com/wp-content/2008/05/iran_gay.jpg
Bar baci link do defke, majkumu. :)
uh,cekaj malo,nova sam:) Prosvetli me,hajde:)
Never mind, uživaj :)
хомосексуализам је геј...
Ajde?
да! не бих се ја качијо са тим сви знамо да је гејство педерски.